新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
格式:
名:CK
問題:下個Sem 學業如何?GPA有突破嘅可能性嗎(上年GPA未如理想,有冇可能升上3.7,甚至4.0)
過去對方可能因為覺得你係呢段感情中太過自私 (開到星幣4), 例如花唔夠時間、耐性去陪下佢,或者去關心佢 (開到力量),所以你哋分左手。

宜家對方嘅生活都應該係幾滿足同穩定,甚至有機會有左另一半。 (開到星幣9)

你可能會覺得不安同混亂 (開到月亮),但一切都係時也命也,建議你盡快放低對方,舊嘅唔去、新嘅唔嚟 (開到命運之輪)

依啲都準但佢應該冇另一半,放低佢就唔會,想試吓重新認識先
因為我開張星幣9見到佢有隻雀陪住個人,所以我估佢有另一半,或者暗戀嘅對象。雖然副牌叫你放低佢,但命運掌握係你手,如果你真係咁愛佢,不妨再試下,或者你嘅誠意搭夠,成功打動到佢,改變個結局呢希望巴打愛情路順利
你本科應該係好需要講求團隊合作,同埋公平公正、需要一定溝通能力嘅科。

唔係好想做番本科應該係因為擔心本科會搵唔到好多錢,滿足唔到你物質上嘅生活。

現階段嘅你應該面臨緊好多挑戰,唔做本科短期內你可能會覺得好順利,但做耐左就會覺得好絕望同辛苦。

做返本科嘅話短期內嘅熱情冇咁高,但做耐左會慢慢習慣,甚至有升職、擔任領導人地嘅角色。

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
第一個月就會好順利,同埋對份新工有熱誠,呢份新工應該都係你鐘意做嘅嘢。(開到權杖騎士)

第二個月可能會陷入一個小低潮,覺得有啲失望,好似努力左都冇人睇到 (開到聖杯5)

第三個月你嘅上司(應該係女人?)會睇到你嘅努力,慢慢欣賞你 (開到聖劍皇后)

建議要小心理財,唔好返新工就洗哂d錢,小心資源運用 (開到星幣4)

宜家你身邊應該有位年紀大過你嘅男性不斷俾意見、指點或者勸勉你,可能係父親、哥哥、或者工作上嘅上司 (開到聖劍國王)

你應該鐘意d工作可以自己話事,主導性高d嘅工作,甚至有創業嘅念頭 (開到權杖ace)

相反對啲需要耐性、照顧人地嘅工作就麻麻地,例如唔太鐘意從事教育、社工等等 (開到力量)

俾你嘅建議係遇到鐘意嘅工作機會可以大膽去試一試,身邊嘅家人朋友都會好支持你 (開到愚者)

但暫時短期內你心儀嘅工作機會未咁快出現。如果冇睇錯,你應該仲返緊一份工需要繼續under你老細一陣先 (開到教皇)

名:M
問題:短期內可脱單嗎?
Tg (可選填):
勁準!上司係女人,我又為左呢份工用左好多錢
我反而係鐘意照顧人同耐性工🙈
但好準 係鐘意有主導權工作🙈
想多口問句宜家係咪男上司管你?同埋係咪都有創業想法?
多謝你希望你新工作可以順順利利
名:Ncw
問題:同朋友搞緊生意,就開張。想問下會唔會發展順利

樓主一生平安
因為你呢個我試左用新牌陣同你占,所以可能仲未太熟手,有d唔太準,請多包涵
上司係女~
係吖 好準計劃緊創業 都係做耐性嘅工作
我而家處景係會辭職去轉工作
手上有offer 但最鐘意嘅工作嚟緊先面試
所以就睇下會唔會得到🙈

不過好準 真係想另一方面創業
好的,知道祝你工作順利,將來創業成功
係呀想裝備吓自己,改變吓去識返佢
你應該對對方有內疚、後悔嘅感覺,可能之前你做錯過嘢,所以之後斷聯 (開到聖劍9)

對方宜家似乎都係一個比較神秘,着重私隱,直覺好好嘅一位女性 (開到女祭司)

過去對方可能都覺得有種束縛嘅感覺,唔係好enjoy呢段關係 (開到聖劍8)

你地呢段關係中最大嘅挑戰係缺乏主動性,甚至可能因為距離,所以佢睇唔到呢段關係嘅未來 (開到戰車)

建議分開後盡量忘記對方,快啲move on放低對方,回歸平靜,或者仲有朋友可以做 (開到聖劍6)

短時間內難有發展機會。同埋開到好多張聖劍,證明你哋之間應該係缺乏講通,導致宜家嘅情況

咁希望你成功改變自己,識返人地啦
名:J
問題:想問下仲繼唔繼續好 (感情)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞