新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
知Cut左問題不過照留問題
希望有機會排到

名:W
問題:想問一下留係度發展好定去外國發展好?

名:A
問題:未來3個月有冇轉工嘅可能性?
唔錯有機會係d朋友聚會,工作上識到心儀對象
睇牌你地緣份未斷,仲有冇得繼續。但你要再主動啲
名:m
問題:自己所堅持嘅嘢係咪真係對自己/家人好嘅
慢慢黎唔好太急,有機會但要等等
開牌睇似係你單戀人,人地對你冇乜意思,發展可能偏低。似乎個男仔本身已經有對象,或者心儀嘅人
我同另一半喺交友app識,拍咗八年拖,因為港澳都算 long d,最近我開始對佢淡,可能覺得大家冇將來

Btw,thanks !
過去因為你同佢拖拖拉拉得太耐,佢覺得你哂左佢太多時間,我估你哋都識左好耐,又或者你唔肯聽覺講嘢所以散左?

宜家你都仲係三心兩意,唔知搵唔搵返人地好。

睇牌未來係恢復,應該都有機會一齊返。
嚟緊第3個月有機會遇到心儀對象,第4個月會同佢拉近關係,之後甚至會發展
名:SL
問題:未來三個月我會唔會遇到正緣而且順利拍拖👫

感謝🙏🏽
感謝樓主 中左好多,同佢大約2年唔知算唔算耐,當初佢有講過唔知再一齊會唔會有將來,不過而家諗通左我都唔會主動搵返佢,可能我真係比唔到將來佢或者性格上根本唔夾
因為我用新牌占所以都係試下,準就好啦
祝你幸福
名:H
問題:想知依家呢份工岩唔岩我?繼續做落去有冇上升機會?

唔該
睇落就難d。睇牌你個人應該脾氣都一般,加上好有氣炎、太過強盛,所以冇人敢埋你身。

建議要御下自己嘅壞脾氣,同埋要寬容d、慈祥d,俾人感覺易接近d
有拖拍,但睇牌似會散,唔發展得耐。不過你係段戀情入面會有得着。
感謝樓主回覆但喺身邊嘅好似無一個好似可以or有機會開始發展嘅對象
似係拍過拖,不過分左手?宜家有心儀對象唔知應唔應該表白?睇牌佢拒絕你嘅機率中上,開到張冷漠
冇事,隔一排佢又會揾返你
一定會搵到,再等等。祝福
感謝樓主,信你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞