新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
Hello我係新手自學塔羅,最近想試吓幫眾巴絲解答吓問題,當同大家傾吓偈!

不過要注意吓以下既野
1.生死賭博健康唔占得,健康唔占係因為建議睇醫生會比較好

2.問超過3個月嘅嘢唔包準

3.因為係新手加上係隔空占卜,所以準確度會冇咁高。最好可以提供多d背景資料俾我,咁樣就準確度高d。

格式:
名:
Tg (可選填):

張牌開出嚟係好嘅,就當然可以大膽試一試啦。但如果張牌開出嚟係差嘅,亦唔駛太灰心。因為塔羅只係將最有可能發生嘅走向話俾你聽,命運始終拿握係你手到

最後因為我係新手,都好想大家話返俾我聽邊度準,邊度唔準
名:KDB
問題:黎緊一個月會唔會成功搵到工

thanks
名:P
問題:3個月內搵唔搵到工

唔該樓主
想問下你之前係咪都有工作?如果有,你係咪因為同男上司溝通唔到,所以冇做?因為我開到張聖杯King

宜家嘅你內心可能好緊張,同時煩緊好多野(,面對緊唔同挑戰(我開到張權仗5)。但,我亦抽到張聖杯10,見到你好好彩身邊嘅朋友、家人係呢段時間都好支持同關心你。

最後抽到張權仗4,黎緊一個月有機會有工作嘅機會,可以好好把握。但要注意與同事,或者合作顆伴之間嘅關係。

希望幫到你
名:k
Thanks
多謝你先
我依家讀緊書 準備畢業所以要搵工
不過讀書前真係有返工 仲要係男上司
我係好好彩身邊嘅人最近知我內心好亂但都支持我
希望你張權仗4 可以成真
住我樓上單位有一班陌生人盜用我哋成家名義呃咗好多人嘢,包括錢,而且仲惡意散播對我哋不實嘅消息。

想知樓上單位嘅人會唔會好快有唔好嘅下場?

ar ho, male

thanks
分別開到星幣3 權仗4 同 星幣侍從

嚟緊第一個月你可以靠朋友、親戚幫下手,尋找嘅工作機會。但去到第二個月,你可能會仲未搵到自己適合嘅工作,不過請繼續堅持唔好打沉自己。因為去到第三個月,你好有可能揾到新嘅工作
名:A
問題:今年會唔會出到pool?

A0,今年FG,嚟緊10月會返第一份工
幫到你就好啦,希望你真係可以快d搵到一份你鐘意嘅工作啦
應該話3 個月內搵唔搵到另一半
多謝你
希望你塔羅進步神速
名:DM
問題:會不會辛苦到生日都慶祝唔到?
唔該樓主,希望會好似你咁講
你應該仲未好清楚個男仔係咪對你有意思,所以對佢仲有幻想。(開到聖杯皇后)

同一時間,男方好似都對你有d迷茫,唔係太清楚你諗緊d乜,唔確定對你嘅感覺。(開到月亮牌)

原因可能係你暗戀佢,加上你哋之間仲係有d距離感,可能係因為你哋唔係成日有機會見到? (開到星星牌)

所以俾你嘅建議係多d主動去表達自己感受,令佢知道你多d (開到劍Ace)。咁樣先可以令你哋係三個月內感情有所升温同進展 (開到聖杯騎士牌)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
名:y
問題:黎緊份新工會做得順利嗎?有無咩要注意嘅地方?
tbh 你係我第一個占嘅街外人,所以見到自己占中你之前係男上司,同宜家嘅狀況都好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞