新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
第3個月似乎有對象出現,係個體貼&好識照顧人嘅女人(可能會大過你?)可以好好留意並把握機會
份工人工應該一般(抽到逆錢幣九),份工似同創作藝術、IT或者新興工種有關?又或者係你唔太熟嘅領域?(開到魔術師)

同事關係應該還好,但仲未揾到真係可以交心嘅朋友。嚟緊workload 應該都幾大(抽中重擔),不過可以解決到。

短暫內份工你應該都okay,但長遠係未來你應該都會轉。
呢排遇到個應該算係有好感既人 想問會唔會同佢有發展既機會
有發展機會但初時可能會有不合
短期內呢3個月感覺唔夠似有
無限感謝我會留意下
有機會遇上心儀對象,你可以在第二個月多參與團體合作活動
嚟緊三個月愛情運一般,甚至可能出現感情背叛要小心
感覺你要求都幾高所以就難d出到pool,如果真係想要降低多少少要求。睇牌黎緊第二/四個月機會大d,但都係要你自己好好把握
你哋似乎係long d或者網戀?有陣時你會覺得對方成日逃避你,所以產生矛盾?你地黎緊似會有鬧交,不過經過呢次交你哋會對彼此認識深左,反而感情有所突破,係件好事。

建議有時要御下保護自己嘅一面,俾自己喘息嘅空間,做返自己唔駛刻意係對方面前表現。
10月數起,所以12同2月
你哋過去似乎唔係和平分手?感覺有嗌交因為覺得對方冇尊重你,關係入面唔太平等?宜家你狀態應該都仲單身,而且呢排有好多責任,冇乜喘息空間。另外睇牌你人緣應該都唔錯。

至於復合睇牌就難d,但應該好快會有新戀情。
Hi 樓主 我前排因為性格不合散左啦
想問下未來3個月會唔會有機會遇到合適嘅人?
Thx
尋日比人炒左
oh so sad 如果唔介意可唔可以講做左幾耐?
1個月
唯有祝Ching可以好快搵到新工
感謝樓主~
其實我係入職未到一年嘅小薯
因為覺得星一至五都似係無限loop咁
所以想去加拿大 但驚過到去其實都唔係想像中咁美好
同埋又要煩搵工搵屋嗰啲...
呢排你似乎比較忙d?抽到權仗10講重擔。
短期內睇牌就難d。建議你暫時對於愛情唔好太過執著,順其自然反而更易遇到另一半。
純傾偈角度:
所有去外國工作/居住,我覺得都真係需要去了解清楚所以當地嘅嘢,兼且肯定自己有足夠嘅錢去應付日常開支先好去
明白啊
但未去過又好難了解到嗰個地方啱唔啱自己...
$方面就一直有儲開 如果去到順利搵到工就應該唔係問題
有冇朋友親戚係個度住過?可以問下佢哋意見。
名:j
問題:嚟緊三個月事業發展
Tg (可選填):
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞