新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
祝你工作順利
名:H
問題:A0 三個月內會唔會有得出pool
Thxx
咁可悲
第一個月應該好準 因為我都唔係好outgoing 既人 好少主動識人 足不出戶

之後兩個月有機會再話你知啦

不過第二個月有就好喇 因為我都唔知我會鍾意咩人 可以觀察下
咁命運嘅嘢你係有機會之改變嘅,我成日都話塔羅只係講左其中發生機率高d嘅一個結果。只要巴打有心,出pool嘅機會可能好快到呢! 祝你愛情順利
去到10月轉工可以留意下d同事,好有可能你會鐘意左人地祝你愛情路順利
名:Y
問題:A0 3個月內會唔會出到pool?
Thx
你條問題太空泛,答唔到你
名:A
問題:想睇下三個月內同男朋友關係如何 thx
名:JC
問題:好想轉工,但舊公司加左人工,又好似想升我咁,走唔走好
你應該覺得對方係一位好肯去幫人,願意分享嘅人,你係佢身上會搵到足夠嘅支持。 (開到星幣6)

而對方就認為你好神秘,有時會睇你唔透 (開到隱士)

過去對方可能因為覺得你係呢段感情中太過自私 (開到星幣4), 例如花唔夠時間、耐性去陪下佢,或者去關心佢 (開到力量),所以你哋分左手。

俾你嘅建議係有陣時扮嘢都要,氹下對方開心,甚至製造下d驚喜俾人 (開到魔術師)

宜家對方嘅生活都應該係幾滿足同穩定,甚至有機會有左另一半。 (開到星幣9)

你可能會覺得不安同混亂 (開到月亮),但一切都係時也命也,建議你盡快放低對方,舊嘅唔去、新嘅唔嚟 (開到命運之輪)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
師兄啲字眼都跟得幾足
名:J
問題:黎緊工作既發展會係點?同事之間會唔會融洽相處到?
謝謝
名:風
問題:黎緊三個月會唔會成功出到pool

thanks
名:Blue
問題:未來三個月搵唔搵到另一半
名:Lun
問題:呢3個月夠唔夠錢捱落去

唔該樓主
名:n
問題:想問下幾時搵到另一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞