新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名:sze
問:A0咗廿幾年,半年內會唔會可以出pool?

感謝!
祝你順利
名 kuromi
性別 女
問題 黎緊有冇機會可以開到自己嘅生意
名:CYL
問題:未來3個月既工作運
謝謝
新工女上司?壓力都應該唔少,同埋會有好多束縛,建議要小心遵從上司嘅指令。

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
名:k
問題:我最後會唔會同女朋友分手
睇牌你似係事業型女性,人工唔會太低,物質生活上都夠洗 (多口一問土象星座?金牛、處女、摩羯?)

建議要放下多d姿態,主動d去與人溝通

Btw如果唔介意,幫幫手俾個正評,推推po另外都祝愛情順利
想問多個問題呀
同個女仔見面就好多交流
但係一到網上chat果時就冷淡得多
有無解決方法或者建議
THX
名 m
女仔
想問下呢3個月有冇機會復合
佢似係因為想保持女性矜持,而唔主動覆你。有時佢都想有自己空間,唔想被日chur住
短期內有機會遇上年紀大過你嘅對象,成熟穩重型似係你鐘意嘅type。但你同佢似不打不相識,會有小爭執。

建議要多啲自信,follow your heart

佢對你感覺其實唔太差,但睇牌你似係比較被動,收埋自己,令感情停滯不前。

建議有時要放d,試下同人地打開話題

睇牌你過去似受過情傷,或者被人請食檸檬,所以宜家唔太敢去立亂鍾意一個人。比較上束縛自己,唔太敢表達自己,同人分享自己感受。你一路唔敢表達自己只會同個男仔越來越疏遠。

前半部份都幾準! 想知睇唔睇到個男仔而家點睇我
你同佢似係工作上認識?你曾經幫過佢,所以佢其實都對你有好感。但佢好似擔心自己嘅經濟能力養唔起另一個人,所以現階段冇話特別想拍拖。不過你主動d,其實你哋有發展嘅空間
名:C
問題:最近識咗個幾好嘅男仔 我哋會唔會有機會發展?

感謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞