新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名:C
問題:會唔會成功獲得心儀工作

thanks
加油呀絲打
因為我都有d忙,未必可以一日內覆得哂全部人。但我都會盡快覆哂你哋
加油加油
名:NS
問題:心儀對象而架嘅想法

Thanks
名:Y
問題:嚟緊三個月個自身狀態會係點
Tg (可選填):https://t.me/brufen11
睇得出你都好愛N,覺得佢會俾到滿滿嘅幸福感俾你 (開到聖杯Ace)

而N應該本身都有工作,佢都只係掛住搵錢,暫時冇想拍拖嘅心,所以對你冇乜大嘅感覺 (開到星幣騎士)

同時,你或者對方係思想上比較傳統嘅人,覺得要了解左一段時間先可以一齊 (開到教皇)

所以俾你嘅建議係要花多d時間,再耐心啲去等候下佢,有時亦都要主動d關心下佢 (開到力量)

最後睇返短期內就應該唔會一齊到,佢好大可能會拒絕你,佢需要再仔細諗清楚先 (開到聖杯4)

希望可以幫到你邊度準同唔準都可以講返
補返個tg: sssgongnuiii
麻煩晒

唔該樓主
名:sn
問題:黎梗依個月會唔會搵到工?
唔該樓主
唔該哂樓主
名:k
問題:我選呢科適唔適合自己
宜家嘅你應該有d灰,覺得自己嘅另一半係好遠嘅地方,但仲係抱有少少嘅希望會遇到。 (開到星星牌)

但第一個月你都仲係需要努力尋找自己嘅理想對象,佢未咁快出現 (開到權杖3)

不過去到第二個月,你好有可能遇到一位自己心儀嘅女人,佢會係比較優雅同聰明嘅人 (開到聖劍皇后)

然後到左第三個月你就會採取行動,主動出擊去認識嗰一位對象 (開到權杖騎士)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知

Thank you
姓名:M
問題:同心儀嘅男仔J有冇發展機會?

Thx
估唔到大家都咁熱烈,但因為我都有嘢要做。呢度打後嘅問題就要cut一cut先啦我要先處理呢個留言之前嘅問題先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞