新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名:LL
問題:同佢仲會唔會一齊,點樣先可以一齊?
謝謝你
原來你講啱咗 佢啱啱出咗pool有男朋友啦
咁我唯有祝你都搵到自己嘅另一半
多謝巴打 不過應該就難啲啦 唔喺香港 又唔係想搵仔 除咗佢冇人知我鍾意女
過去似係有人同你表白過/你同人表白過,不過最後都係衰左。

睇牌你對另一半要求都頗高,所以有時一啲桃花好容易被你趕走。其實只要你肯降低少少個標準,同埋嘗試下顧多啲人地感受,你係有機會搵到另一半
睇牌你似本身都一定收入,財政穩定嘅人。
開自己生意冇問題,唯一提醒係要節制,唔好將太多錢、心機、時間全部放哂落去生意到,俾下自己休息
名:Nathan
性:男
問:未來一個月可唔可以同到鍾意嗰個女仔成為男女朋友
唔該晒你
睇牌你黎緊嗰一個月似會轉工/職位上有變動,抽到世界牌,應該係工作上會有變化。可能你去到第二個月仲未適應到,所以抽到張劍3,代表傷心。但去到第三個月開始慢慢適應返,就冇問題。
名:Aquarius
問題:同佢嘅關係會唔會有轉機?
Thanks.
睇牌你同你女朋友相處時壓力都幾大。一開始似係你主動追佢,追佢時應該都用左唔少錢,所以都對你造成一定財政壓力。

呢段關係入面你有時會覺得對方太過專制,太固執,令到你有種被束縛,喘不過氣嘅感覺。

雖然之後佢可能會有改善到,你哋再次進入熱戀期。但係呢種狀態keep唔到幾耐,好快又會打回原形。

感覺長遠嚟睇發展會幾多波折。

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
準啊 我月頭辭左職
祝你工作順利
睇牌就機會微d,你哋之前似係因為感情中出現第三者所以分手?
名:m
問題:新工有咩注意

謝謝你
睇牌同佢嘅發展機會一般,唔係特別高
名:T
問題:C 係鍾意我 定係 當我普通朋友?
是的
佢依家日日攬住新囡po Ig
可以試下你主動d約同事食下飯,組下d飯局,又或者請下佢哋食下午茶/飲杯嘢。可能你會覺得請人飲飲食食好蝕底,但做人蝕少少冇所謂,你咁做之後工作上,職場上嘅運勢都會有改善
睇牌應該宜家呢刻都未搵到工,過去上司都似係專制、霸道d,所以我估你主動辭職?做返本行就難d,不過嚟緊會有工作機會,似乎係同溝通、講嘢嘅行業,例如sales
名:r
姓別:男
問題:鍾意咗個女仔 想知佢點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞