新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名:S
問題:今年出到pool?
問得有d空泛,但都盡量答。

可能要注意下洗錢嘅情況,同埋要注意work life balance,平時要再耐心d,抽到張節制牌
名:S
問題:岩岩轉左工3個月,想知未來3個月既事業運程會點
唔該你
姓名:SH
問題:同現時伴侶會否有結果

感謝
姓名:HY
問題:幾時會可以拍到第一次拖?
加油!依個時勢唔容易
名:H
問題:今年有冇機會出pool?
名: H
問題: 1) 黎緊兩個月的愛情發展 2)岩岩同對象分開 佢放低咗未?

名:k
問題: 今年fg 就返新工 想問下份工係咪適合自己 (完全冇個方面嘅經驗)
感謝
你覺得對方係一個好識照顧人嘅人,而且你哋都應該識左一段時間 (開到聖杯6)

而對方就覺得你係好成功嘅女性,事業和金錢都好穩定嘅人(開到星幣ace)

睇得出你好想同佢開始發展,想進取d去了解佢,同埋都應該已經睇中左佢一段時間 (開到星幣king)

但對方就保守d,想再觀察多陣先 (開到聖杯侍從)

長遠嚟講你期望可以同佢組織到一個家庭,過幸福美滿嘅生活 (開到星幣10)

不過對方可能會有d抗拒,或者缺乏同你一齊嘅勇氣 (開到權杖7)

睇返組牌,我估你嘅身份地位,搵到嘅錢可能高過對方,因為開到好多星幣。所以對方有啲自卑,唔太敢接近你。你可以嘗試多d去同佢溝通下

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
你問得有啲空泛,下次可以講明想問愛情、工作、健康…,但我都試下答你。

嚟緊第一個月你可能會感到迷茫,身邊嘅嘢會變得十分混亂,令你不安 (開到月亮)

第二個月生活上會有巨變,舊有嘅人和事可能會離開,迎來新嘅生活 (開到命運之輪)

第三個月開展新生活,金錢、物質上有回報 (開到星幣侍從)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞