新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
感覺對方似係已經有對象,你地要發展都唔可以光明正大,而且最終發展都似會不歡而散。

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
有。黎緊好大可能遇上鍾意嘅人。Btw多口一問你風象星座(雙子、天秤、水瓶)?

多謝晒樓主,希望承你貴言,我最近的確有心儀對像既,不過我就係水象雙魚座
ok知道。開牌第二個月會有突破性進展,都祝你成功
L

點樣增加自己係工作上嘅人緣同貴人幫助
姐係下個月會有突破性進展?
幫你抽到張世界牌,可以指一件事的完結,另一件事的開始。
三個月內就難d,睇牌你仲需要努力尋找真愛

準!!
到而家都唔清楚對方有冇對象 定其實係player
你似之前拍過拖分左手,不過宜家放低左個ex想重新出發?但又擔心會被拒絕所以唔敢主動出擊,想再等好d嘅timing。

你哋最大問題係唔係好有效溝通,似係平時工作上會碰面,但冇乜嘢講。兩個發展會有好大困難。

Btw 你似係風象(雙子、天秤、水瓶),對方係土象(金牛、處女、摩羯)?

感覺你同佢冇話特別熟,亦擔心佢會拒絕你。
宜家佢對你應該偏冷淡,唔係好show你。
另外開牌,你最近金錢運用同身體健康似出現問題?例如物質生活上受影響?

應該都順利,而且人工應該唔會太低。同埋你份工似需要同客溝通、講嘢?

你係水象? (雙魚、巨蟹、天蝎)

睇牌其實你哋都有機,不過就一定要主動出擊,唔好怕醜,拖拖拉拉。

名:失業人是
問題:黎緊會唔會搵到份岩心水既工?或者可以尚且做住先既工

失業約一年,想做番同本行有關既工,見過3次工無請,本行既人際關係麻麻,唔識舐鞋底講野直接
T

未來3個月至半年會唔會出到pool?
姓名:D
問題:3個月前返工識咗個女同事,本身同佢關係都好地地但最近佢轉左新工關係就淡左好多,想知同佢嘅關係仲有冇得扭轉?
名:CS
問題:請問公司個位男仔對我有冇feel ?有冇發展可能?thanks
1)應該會入到

2)開牌短期內就難d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞