新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名:M
問題:我個EX會唔會短期內搵返我
名:Y
問題:3個月內搵唔到自己滿意既工
1)嚟緊兩個月有機會遇上心儀對象,建議要多自信,同伸手幫上有需要嘅人

2)似係你提出分手?佢對方似係暫時都想同你保持距離

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知

Btw如果唔介意,幫幫手俾個正評,推推po另外都祝你愛情順利
一開頭要慢慢摸索,你上司(應該係男?)會點你做嘢,但你應該會覺得傷心,好似冇乜人欣賞你嘅努力

建議注意休息,唔好太大壓力

Btw如果唔介意,幫幫手俾個正評,推推po另外都祝你工作順利
名:asher
問題:2個月內揾唔揾再工,揾到既話做唔做到1年
感覺發展都順利,開牌睇你為佢都犧牲左唔少,尤其金錢方面,應該開支都增加左唔少。對象似係土象星座(金牛、處女、摩羯?)

但注意你哋之間缺乏溝通,會影響之後發展。建議要花多少少時間同對方傾多d計,再深入d去了解對方

Btw如果唔介意,幫幫手俾個正評,推推po另外都祝你工作順利
唔太差,嚟緊會遇到自己喜歡嘅對象,慢慢同佢感情升温(未必一定成為男女朋友,但至少會當你好朋友)

但你要多d自信心同主動d

感謝

都可以話係我嘅 隔咗一個星期之後有嘗試講對唔住同少少挽回下 不過係 佢話想保持距離
名:ECKK
問題:黎緊半年會唔會搵到英國工走到
名:H
問題:有冇機會同呢個Ocamp識嘅心儀女仔一齊?
thanks 樓主

對像星座就係巨蟹座
btw都好準

有機會就非常開心

最後都多謝多次樓主抽空幫我地連登子女占卜
同埋幫我打支強心針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞