新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
名: 卡露
問題: 未來三個月會唔會有新戀情?

Thanks 💕
都適合,只係你可能需要多少少時間去適應
名: Lii
問題;佢係唔係對我有意思?佢點睇我?
名:N
問題:同心儀嘅男仔嘅感情發展

樓主好人一世平安
你會覺得追呢個男仔好辛苦,好有挑戰性。同時你都會覺得有壓力 (開到權杖10)

對方認為你係一位温柔又有耐性嘅女性 (開到力量)

對方應該都係有拍過拖,但佢仲未放低舊愛。而呢一樣嘢將會成為你哋呢段關係中最大嘅挑戰。 (開到聖杯6)

建議要留多d時間同空間俾自己以及對方,關係先會keep到長久 (開到星幣9)

短期內對方應該都會拒絕你,未可以發展成男女朋友關係 (開到聖杯4)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
9月應該仲係要搵緊 (開到聖劍侍從)

10月你應該就會結束現有嘅生活,開展新生活 ,所以應該會搵到 (開到世界)

甚至去到11月可能已經可以搬到入去 (開到隱士) (PS.多口想問你係咪獨居同埋去外國做嘢?因為睇牌似係)

最後你都會有好多選擇請放心 (開到戀人)

HY
我鐘意咗一個女上司,同佢約過幾次,同佢都幾曖昧,但又見到佢係咁同另一個男仔whatsapp。

想知佢對我有無好感,有無機會可以發展?
X

想問下黎緊3個月有冇出pool既可能

Ps: 樓主好人一世平安
祝你搵屋順利
LHY

半年內有冇機會出pool?
Thank you
都應該OK,身邊嘅新同事都會好肯去幫你
名:yu
問題:想知n會唔會中意我
宜家重新開放但唔會即日覆到,預計要輪候3至5日左右
*係至少3至5日

因為解牌其實都好哂精神,加上我都有其他工作。請見諒
名:Don
性名:男
問題:同暗戀對象有冇發展機會?

謝謝巴打
你哋應該係工作上認識,對方都係欣賞你,未到鍾意。

你哋呢段關係容易出現紛爭argue,甚至係背叛

建議要放鬆啲,約人地去食飯飲嘢chill下,多d去打開話題

短期內難發展,雙方都未ready,要多d時間

都唔太差,會順利
名: KL
性: M
問題: 想知黎緊份新工做得順唔順利,人緣如何
唔該樓主
唔該樓主 希望你可以睇埋
幫樓主推一推文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞