新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
加油
多謝你。我前幾日買左副新牌玩黎占,所以都擔心會唔太準。好彩你都話okay準
名:M
問題:想知有冇同J發展成戀人既可能
你宜家份工自由度都應該算大?可能同創作,團體相關嘅工作?今年內出pool就難d,因為你個人都愛計較,好多時都計住計,同埋都唔係好叻同人溝通,偏藝術家脾氣
之前開始要學新嘢,宜家差不多進入瓶頸,成日覺得不耐煩,可能呢排多嘢做?身邊會有人好願意指揮你,例如professor、朋友,但有時你會做錯決定,感情用事唔係好聽佢哋意見。睇牌你今個sem成績就麻麻,建議要多聆聽別人意見。
嚟緊似會工作上有變動,宜家份工似係需要照顧人?睇牌工作上可能會升職或者要調你去外國或出trip?不過你將會好擔心自己做唔做得嚟,所以咩都自己攬上身,令自己冇空間喘息
麻煩哂
睇牌嚟緊3個月愛情運一般。你應該算係一個濫情嘅人,好容易鍾意一個人,被佢吸引住,但同時你都係一個冇乜自信心嘅人,所以遇到種意嘅人都唔係好敢追
嚟緊會有心儀對象,你會願意為佢付出討好佢,不過最後似會落空,對方唔太會show 你
都有少少
感情運似係停滯不前,不過不失。

工作上似會變動大d,可能你會有升遷,不過其實你自己唔太喜歡。本身收入都應該唔太差,但要注意洗錢,你應該都幾大洗,好容易就買嘢返屋企。btw你宜家係女上司?
似係你主動表白?宜家暫時都係好幸福同滿足,不過同時你都覺得現時手頭上要處理嘅嘢好多,令你有無形壓力同重擔。睇牌你哋就麻麻地,嚟緊會有爭執,因為你對對方幻想破滅,發現佢醜陋的一面,就算和好返你自信心都會受打擊變得猶豫。
名: C
姓: 女
問題: 黎緊三個月嘅人際關係係點?

辛苦晒thankss
多謝你先都祝你之後同另一半繼續幸。
幸福
我好節儉的,平時都唔用錢既。係啊,工作上係女上司,我希望可以有調職,現在做到好累無咗生活咁

請問感情運有甚麼可以做到,謝謝
名: tin
問題 : 前排同個曖昧緊嘅女仔散左,冇確立關係但就因為一啲事分開左,而家都2個月冇見,明明雙方對大家都有 feel,本來都放低但呢排就成日諗起佢,想問下我同佢仲有冇機會,同埋我有冇啲咩可以做去挽回一下,thx!
名:KK
問題:想問下最近感情運如何,和另一半有冇機會拉埋天窗?
唔該🙏🏻
你有陣時太過拘謹,試下同人相處再放鬆d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞