新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
Umm..你哋嚟緊嘅關係好似麻麻

嚟緊一個月你可能覺得佢對你越嚟越冷淡 (開到聖杯4)

第二個月你會有好大壓力 (開到權杖10)

第三個月甚至會出現背叛 (開到聖劍7)

建議你哋之間嘅要再公開透明d,你亦要熱情同開心見誠同你男友分享自己生活 (開到太陽)

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
Thanks
你留好似好啲喎。

我幫你問應唔應該轉,轉工開出嚟係星星>權杖7>死神 (一開始抱有希望,之後要面對一大對挑戰應付唔到)

相反如果唔轉,開3張3張都係星幣(6,7&皇后),你唔轉會賺到唔少

再睇你宜家應該只係想試下新嘢而轉,而唔係因為同事之間、工作環境令你唔滿意 (開到魔術師)

樓主 我啱啱先睇到原來你覆咗我
我想話你抽到嘅牌同解說中咗8至9成
我嘅感覺 佢嘅感覺 不安全感 現實生活質素 佢嘅強勢都係中哂
多謝你嘅建議樓主
有機會想搵你認真占卜一次
多謝你
睇牌Ching之前似係俾人戴綠帽,所以分手?

佢覺得同你一齊似被束縛住,你地之間有缺乏溝通嘅問題所以散左。

建議放低佢先仲有朋友可以做

名:A
問題:幾時可以轉到一份高人工嘅工

謝樓主
難啲轉到
都唔錯,至少你哋雙方都仲係對對方有幻想,會盲目地愛下去
名:TT
問題:同另一半嚟緊三個月關係會點發展?
名:Z
問題:我同A有無可能一齊 佢諗緊啲咩
唔該曬樓主
我依家暫時未轉工, 今日又收到公司既額外花紅, 仲唔少, 都好開心。依家既公司D 同事係唔錯, 都幾好傾, 不過工作環境就差D, 主要係工作時間比出面公司長, 依個亦係我想走既主因。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞