[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
身材勁好
got會變阿婆
鍾意Rhaenyra性格,但鍾意Alicent樣
King是同黑0靚妹果幕好撚難頂...
係咪要開POST 2 等我準備下先....
係咪未到1001就要開定
好少搞D咁既野
女主角個樣好趕客wo...
D人話似條龍就覺得可以接受架啦
騎龍個幕好型喎
玩到爛啦
ck3 agot 同 wind of winter 你估邊個出先
ck3係3D 整mod難度好高下

BTW 我第一次接觸ck2,新手完全唔識玩,宜家玩緊Stannis,打完kingslanding
點樣先可以多d錢,每個月balance都負數,upgrade holdings要百幾蚊但加得1蚊幾tax

同埋點樣keep住vassals有正數opinion?明明我tax law無較高過,又無亂咁搞人
但啲vassals成日都變負,跟住就唔比稅同作反

同埋見到summer hall嗰啲地我有de jure claim,但唔知點解㩒落去declare war佢話我冇casus belli

Google完都係唔識
毒撚騎龍應該都型

建議你睇下youtube人地點玩先
ck2本身就有佢自己既規則要跟不能盡錄
費時阻住個post
點先睇到4K
Join咗NowE個HBO GO矇撚到
睇左ck2教學,但同agot mod唔同搵唔到agot mod教學,最煩係我無乜地,summer hall我有de jure claim但又打唔到

其實個post都係game of thrones討論隻game又係game of thrones,一齊討論
明明好charm唔想轉大人actress
J左果啲點算
美國D傻鳩父母直情改埋自己個女名叫 daenarys / khaleesi 添啦
幾篤精算D咩
summer hall係廢墟要千幾二千金去重建
你依家title係咩
長期得幾十蚊
點樣增加收入,收入長期都係0.幾,淨係識靠ransom換錢
宜家Title係Kingdom of iron throne
BT
完全好明白佢既心情
以為你為左王室穩定再娶
連大學士都叫你娶黑妹做盟友保pure blood
點知原來都係咸濕
仲要係自己老友

劇情就係咁
有呢d皇帝所以會亂
估佢地最後實搞埋
劇透
diu早知唔上嚟睇,劇透唔加密
對唔住

屌你老母 你呢啲正撚樣黎
明顯係到個個睇左小說既都自動自覺守規舉
你就係要企出黎劇透已為自己好撚醒
你呢啲撚樣自己同自己討論啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞