[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
Targaryen 家族個銀色長髮look好難carry,今季全部主角都carry唔到,反而龍老母完美carry
老母阿哥造型都唔差係衰格啲啫
最後個下咪正
Jaime: the things we do for love
佢唔underrated啦 拍開英劇不知幾多fans 拍親套套都大片
其實其他演員都喺英國有固定fanbase 只係香港觀眾唔識佢地就話cast得唔好
但我一見到佢個樣就諗起夏蘭特
今季d髮形出晒事
最o咀係第1季結局斬頭個幕 個陣第1次睇到主角原來都會咁快死 之後點講落去
個演員做咩角色都死
無野癲得過red wedding
cls
講開演員呢樣
佢改細改大幾年D後生既我仲理解
但究竟點解佢有鋪癮D中年既改大咁多
嗱s1e1睇完之後我至少會有想追落去既感覺

而家睇完呢集真係冇呢個感覺
今次冇咩爆炸性場面啫
但今次片尾立個女繼承人同片頭個段一齊睇
其實好點題
起碼叫有條龍睇下,之前GOT 等成個season1, 完場得幾條蜥蝪仔

btw 期待Daemon 條龍
仲有Oberyn 都好正
反而David tennat 係Hollywood 無乜發展,美版boardchurch 收左皮,Jessica Jones 之後都無乜野拍。matt Smith 仲越走越順
講打鬥我最鍾意s5e8
Hardhome
個場面好撚正
S4e9野人攻長城都唔錯
龍母二哥好撚入型入格
可惜得幾集
Got s1真係個個演員都演繹得好好
連jon snow都唔差
Got s1s2係最高質
跟原著跟得越貼就越出色
有時睇唔慣Emilia原來既髮色
係,老同樣衰咗
佢宜家咪已經男一囉 佢其實不知幾多人賞識佢 有觀眾緣不知幾重要 佢絕對可以靠呢套拎Emmy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞