[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
個波好似比老人家係隻手上面玩個隻健身球
話之佢係咪抄啦,可以了解到套劇咪得囉
Ramsay先係,好似
等小說啦

劇集完全食咗呢個預言
Stannis mannis

打卡機
做人好似你咁真係幾輕鬆
Milly Alcock已經拍咗十幾套戲/劇 唔算新人 佢都唔係第一次擔正 只係唔係一線
權遊果陣用左季幾兩季去build up佢地,而家先兩集,睇完成季先講係咪仲咁廢
其實女主呢集係咪咁諗, 我都放低左自己的情緒,叫老豆去娶個令妹仔, 算係做左皇室要做的事。
我屌你,老豆你而玩真愛? 對象仲係自己個老死。

老死就更加要殺千刀。
孫悟空托世點會咁易俾你搵到

書又未出第六第七
GOT後面就原創亂嚟
其實冇咩話抄嘅,只係佢講啲野好多外國濕鳩breakdown channel 都講到
其實D&D就算係GOT最好果幾季都好似好憎做一套奇幻作品咁
係囉咁啱
連分析配樂都可以咁啱外國有人講咗先,咁啱隻字不差
https://m.xuite.net/blog/stephanhuang0409/twblog/519828471
其實我講緊佢所有片,而唔係只係specific 呢條
大路影評撞咗就係咁啱,specific嘅音樂分析就只係個別
明白
講到我係defend 緊佢咁cls
支持抄多d,俾我呢d唔識英文唔會上外國網嘅人睇
鳩估
遲D可能會有一幕係一個好驚訝既人放波
非小說撚想問下龍家係咪個個都有能力操龍?定有分係咪Pure blood或者係天份?
有冇人知 producer Kevin Lau 係邊度的人
我都留意到
少少劇透,關於 Valyrian

劇透- 書內容

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞