[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
吹撚到 crabfeeder 個形象幾撚cruel 幾撚大威脅
一出龍就即刻收皮啦
打條鳩毛咩

我就唔信 hbo 夠膽玩多次
dany kinda forgot about the iron fleet
Alicent 睇落都有啲鍾意
但meet 手指都唔明,驚俾Rhaenyra發現?
130頁起碼講晒成年事嘅起因過程結局
中間點樣 interpret 就係 show writer wiggle room
alicent大10歲都即係同viserys差唔多年紀
佢Viserys如果後生同老係兩個人會好唔少
依家搞到成段好撚重口味
本書得130頁嘅話可以開到幾多季?
佢仲要節奏幾快
Daemon個二奶係乜水 識得聽Valyria語言
點解咁多人唔鍾意用番舊音樂?
每次開波前可以聽番呢段音樂我勁開心喎 係個畫面係咁流血麻麻地
希望有生之年可以出埋最後兩本
TV最後幾季真係搞唔掂,搞到有ptsd
https://youtu.be/88KDM4hyk_o
定啦
之後可以話大戰連場淨係打仗保守估計都打三季
正傳有CIA同FBI
E家暫時未有,全部人比意建都係基於經驗,而唔係情報
頂多一兩集就唔洗見到佢個樣
唔好同印仔爭tb啦
前傳d龍條頸水蛇春咁長真係好唔型
都係drogon bb型
應該冇 mirror好似全部都係得1080p
十二歲但係五官老積到三十六歲咁
書有無認真解釋點解king要聚首相個女 而唔係黑人個女
你話佢幾軟弱都好 但佢未至於弱智 成個聯姻牽涉到政治 軍力 血統
突然就乜都唔理依下好奇怪
覺得唔差
u need a good girl but u want a bad puuusssy
Lannister 200年後都唔夠龍打啦
玩埋大弓先勉強夠打
agger
即刻改觀哂,明明上集都仲未接受到呢兩個人

valyrian 真係好好j
一聽就入哂戲

btw 唔識聽,但上網睇話今次佢地講嘅valyrian 口音同龍媽口音有啲分別,因為龍媽講緊係細個聽過幾年,但hotg 啲targaryen 係日講夜講

睇住daemon 同 rhaenyra 呢pair, 諗返幾年前由完全接受唔到亂倫,到勁想睇jon snow 同龍媽一齊
依家只係第二集已經覺得uncle同princess 好有火花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞