[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
Pedro Pascal
睇完真係有PTSD
果陣見到人大肚都驚佢哋有事
有lannister但係冇master of coins個黑人家徽?

master of coin係呢個

圖入面既家族都係seven kingdoms各自既代表
velaryon可以代表邊個kingdom
matt smith 扮 rogue prince 個形象不知幾撚 fit

咁多人嘈要靚仔靚女
大佬 睇下個故事講咩先啦
cls d友真係9問
其實唔係咁計,我自己會定義係美國站得住腳先叫行得順(主流出名D)。
Matt Smith 仲有terminater,同morbius 姐係荷里活片商會揾佢,雖然都唔收得,都仲有大型劇集netflix 既crown 同E家got 。

good omens 同Around the World in 80 Days 都係英劇,姐係David tennet 都係要番英國發展先有男主做
2:28 呢下真係好絕望,仲好驚會唔會佢就咁死左
https://www.youtube.com/watch?v=O-O8Er94TJI
龍母二哥做daemon好似仲岩feel咁
Master of sea先啱
希望會有得睇An Hour of the Wolf同冬狼部隊
其實唔覺得真係咁underrated,都算幾出名
頂 原來 milly alcock淨係演頭幾集之後轉Emma D'Arcy演

Milly alcock真係好靚 點解唔演埋落去
假髮髮線整得有啲差
佢唔係7大家族
因為之後會time jump 到佢有十幾歲嘅仔女, Emma 個年紀已經好勉強
由細嫖到大你搵個靚仔演咪仲怪
女主明明好正好有氣質點解咁多人唔鍾意
二哥係正但唔夠man
所以話Matt Smith完全唔係underrated啦
先播咗第一集Matt Smith已經fan favourite 樓上仲話佢underrated
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞