[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區

1001 回覆
61 Like 10 Dislike
Velaryon 嚟, 但都唔應該係黑人,好痴線
俾人兜口兜面嗌the queen who never was係咩心情
Rhaenyra個女仔第1次擔正做戲黎講好自然
一出場冇耐已經令人對個角色有好感
可惜冇幾耐就time jump
合法途徑係咪得hbo go個垃圾720p?
佢個呀叔都似賀蘭特
係咪我錯覺,今集d cg整到有少少失真
Velaryon 就冇咩必要血統咁純正而亂倫嘅
有一兩代係Summer Islander 都唔出奇
唔知點解有個好de-saturated 嘅filter
瓦列利安一樣都係瓦雷利亞人,都係個種銀髪紫眼白人形象
競技場d cg好差
個樣似Will Poulter

我有俾錢HBO MAX都支持你BT

HBO快啲執柒左佢
留名屌龍母
希望收視PK然後腰斬
唔係,佢老婆係vale,應該係佢情婦
睇實會睇 , 但莫講話超越 , 要做到GOT咁現象級都無咩可能
嗰時頭幾季雖然有書但睇過嘅人唔多 (由其亞洲) , 尾兩季直頭無書跟完全唔知劇情走向 , 嗰時每逢去到差唔多season finale直頭網都唔敢上 , 驚俾人劇透 ; 而家HOTD因為GOT效應, 好多人對個故事已經相對熟悉 , 個緊張程度真係爭好遠了

點解咁多人話隔離台Better Call Saul不下於Breaking Bad , 隨咗因為講故事技巧真係青出於藍 , 仲有好聰明咁創作咗一條喺BB timeline之後嘅故事線 , 有一個"未知" 嘅可能喺度, 呢樣HOTD點都做唔到

已經諗唔起女主樣
第一集幾好
冇追開fd 都明
請問呢套係咪跟書拍?
重要個作者已經變相表明唔肯寫埋個大結局。
好多前fans已放棄再投資時間金錢落呢個明知冇結局既series度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞