[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (45)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
B
返皇上到說服佢比啲秘笈黎 得佢自己一個8粒精都打唔過
— A —

我再看向眼前的不良人,除了剛剛到場的玉簫外,他們疲態盡現且帶傷作戰,這是擊殺他們的好機會!

我踏前一步,手上的劍再次搶攻,而玉簫也不會讓我有機可乘,馬上一抬玉簫,將我的劍格擋下來。
隨即我的交手對象便由剛才的衛丘卑換成了玉簫,而玉簫他以簫作兵器的手法,我在上次已經見過…而這次,我不會再輸。

玉簫才剛與我交手數招,他身後的其他不良人做想出手,而玉簫隨即喊道「不用插手!帶三皇爺和他的近衛先走!」
說罷,那珍珠白,琥珀與紅玉便停下了想插手的動作,想要帶他們離開…
而此時,在後方不遠的皇上也運功一躍上前,說道「沒有走得那麼輕易!」
不過那巨漢 鉑見狀,用他剩餘的那隻左手拿起圓木,喊道「想要過去…踏過我的屍體吧!」

鉑高舉圓木,直接擋著皇上的來勢,而皇上此時沒有再催谷自己使出六脈神劍,反而是再使出一陽指應戰…
不過,此時我也沒空理會皇上那邊的戰況,因為我眼前的對手是玉簫…

A. 不多廢話 直接開打
B. 不跟他跟 追擊三皇爺
C. 拖延時間
---
聽日繼續
d
一邊同自己內心講都成三十一歲人唔好再怕痛
今次有乜事都等斬撚死條友先好手軟
一邊直接all in開哂所有殺招打到佢變肉醬

之後扮哂嘢淨係攔到語癌走皇上個任只係要斬死學咗先祖武功嘅外人
三皇爺條命唔會上身要走由得佢走

睇返上次
個描述係有吸到吹簫佬一部分內力走
照計條友係應該廢咗路叔可以一嘢秒殺過關
唔係我驚白廢老夜晚報夢搵樓豬
A
鉑斷左隻手,斷肢既出血量甘大,吾昏底仲可以甘生猛
跟 秒殺佢
內功既野你唔明咁多
即系認左之前系夾硬削弱路叔啦。
路叔 = 一直作戰 打到最後暈左
鉑 = 一受傷就成班友沖上去助陣 休息左一陣再搏命

過一兩篇你咪知佢兩個有咩分別
今次覺得DLC幾時完到
近了
一星期得唔得
一星期會似劍聖大和
其實我覺得打八柒係應該劍聖大和
特別係依家你追加咗佢地係初出道設定
語癌係老手反而應該耐d

有冇秘訣寫嘢快d
無 我而家都好慢
要寫兩個女角9up一大輪
冇異性朋友冇得取材
如何部署
精神分裂

我都是咁的
真漢子
唔知d女平時點圍爐
已經放棄咗寫得文言文d
太耐冇複習堆古文
放棄左好耐
A
跟。
B
作者做咩陪佢癲,戀童既狗個腦多數都壞曬,邊會識寫文🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞