[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (45)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
B,向天空拋雜物,之後用輕功往上跳,靠踩雜物借力跳上四樓🤔
暫時接受 反巴B1 同 槍權巴
槍權巴暫定B2
居然受最鳩果個
2同3先係認真
金雁睇兩眼邊有咁好修為即場用返出黎
扔劍做落腳點無考慮回收問題 所以唔受
你果陣話路叔天賦異稟所以唔洗練功㗎嘛
跟返你講法嚟動議
至於果兩把嘢
太依賴武器點去無劍境界
之後等全塔燒清光之後挖返出嚟咪得
樓豬係咪變相劇透緊設定上趕緊時間有下一幕所以等唔到
係佢靠北冥驅動 唔會流於練功兩隻字
同埋大家動議練功都無乜講過要練乜
唔怪得練完都日日比人打到訓街
原來練功係指幻想自己練咗功
b2
Ching你睇反ching個平行世界睇上腦? 主世界路叔弱甘多,肉身入火場仲吾死硬。
Ching 你嗰個件衫燒著咗咪一樣死
B1起碼有寒氣 點解唔得

此時本來正想追擊的凌藍不禁後退了一步,連身旁的岳晉也大吃一驚,全因她眼前的路仁甲散發出一股極為誇張的至陰內力,連整個房間的溫度都像是驟然下降了
不管是岳晉和凌藍此刻心中都不禁大驚,在同輩之中絕對沒有任何一人的內力有路仁甲般深厚。

但我的內力早已如箭在弦,故此我便將那內力一下子往地上散去,然後那一道寒氣便一下子噴發到地上

火三元素冇咗heat 或者高溫 火勢點都弱啲掛
見大家都好似想繼續搏一搏 我直接混合兩位巴打個B黎寫落去
講到咁即係上面冇六脈同凌波
安慰獎一陽指秘笈灰燼大量
樓豬開頭寫得好清楚

BTW 截B
嚟d係屬於睇寫文果個心情好唔好嘅範疇
因為有同冇都講得通
諗諗下最唔想完大理DLC果個其實係樓豬自己
我地毒者成日都動議d速通方法比樓豬
樓豬都係要兜返去大理人民解放軍果到
— B(寒氣護體加輕功上塔) —

我想了想後,看來用輕功登塔才是最大機會成功的方法,不過現在的塔上沒有任何立足之地…
不,這樣我應該自己找一個立足之地。
我運起彈指神功,瞄準著上方一方塔邊的簷篷,接著一擊內力彈向那邊。
那簷篷受火勢影響,已經甚為脆弱,隨我的一「彈」之下,便碎開成一塊又一塊的瓦礫了。
見狀,我便隨即運起功一躍上去,以瓦礫作為踏板,數腳輕功便跳到塔上了。

進到塔上之後,我感受到整座塔也有些搖搖晃晃的感覺,可能是火災影響了整座塔的結構,這隨時也可能會塌了…

我隨即運功,直接放出一道內力,形成一道「偽護體罡氣」,盡量隔絕身邊的熱力與火炎,然後我便開始找尋有沒有甚麼秘笈在此,不過我隨意一看,這層放的都是一些普通的佛經之類…

A. 直接往高層走
B. 逐層往上走
---
聽日繼續
a
雖然樓豬講明冇
不過拎本彿經走以後增加學識都係好事
A
絲打覺得自己分唔分飾到個故果三個主要女角
主要女角梗係俾第個做
唔係非果堆av女優莫屬咩
然後路叔維持係樓豬飾演
B
A+B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞