[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (45)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
外國撚可能已經趕緊去買寬頻申請新ac
B
B暫勝一票
樓豬開心不
其實無乜所謂 兩面都諗左點走向
覺得a3會殺唔死條女 跟住反哂面
樓豬平時邊有咁緊張
一般我9up成千字佢都唔會出嚟
99%會手軟/回憶殺/機械降神/皇上計算之內
但就係想反哂面
一定殺唔死
之後同性戀:路仁甲?你點解喺度?仲乜偷襲我?
皇上 刑契弟:路仁甲?x國走狗 etcetc

跟住就攘外安內 3打1打死路叔先
之後又會全故完
班人似乎已經知路叔係路叔
之前係咁膶路叔係咪有野暪住呀
除咗樓豬最鐘意嘅強行手軟
佢應該會安排皇上一嘢拉開同性戀避開
之後同性戀呆咗咁問路叔你屋頂踎耐唔係出嚟幫我㗎咩
路叔想開口皇上就哈哈大笑話阿妹(佢段譽私生女)我都話㗎啦條撚屌用假名陰陰濕濕邊會係好人
又扮傷唔知走去邊搞小動作
然後同性戀就發癲打路叔又變返兩個1v1
佢最後冇del到
唔知啦
可能佢依家係mon後面屌緊我動議打同性戀政治唔正確
路仔社死唔係第一次
甘得閒打甘多字,甘幾時寫文更新?
其實我成日喺中大post見到佢問嘢
B
終極截B
而家仲有冇
見佢D回覆無晒 似del左ac
係咪好開心
樓豬逃過一劫之後就吾理你。
#830先答完一次 又要再答?
— B —

既然如此,我便更加不應該有甚麼動靜,暫且先避免現在被悔兒認出…而另一邊廂,他們當然是繼續戰鬥。

悔兒一躍到半空,直接再出手攻向段雙,段雙隨即回擊,同樣地是六脈神劍之間的對碰…
我從旁細看,段雙頑強地抵抗著,但他一直戰鬥至今,肉體上已經疲憊不堪,一直以六脈神劍戰鬥的內力消耗極大,現在恐怕真氣都快要見底了。
顯然悔兒也從交手間感受到段雙那每況愈下的戰鬥手法,故此她立刻加強了進攻,每一發六脈神劍之間的間距更快更近,段雙隨即被壓制得步步後退,身上衣物更開始被六脈神劍的劍氣所劃破。

此時,在後方觀戰的皇上開始向前慢慢走著,同時運功,難道他想出手了結段雙!?
不過,門外的一聲戰鼓打斷了皇上的動作,一個身穿文人衣著的男子騎在馬上向戰場前進,而他後方又是百人以上的民兵部隊。
我仔細一看,那人正是段雙的軍師黃亮…!

本來皇軍以龜甲陣守在了進大殿的那條窄路,尚算是佔據優勢,但畢竟他們只是面對一方的敵人,而當黃亮所領的援軍到達,恐怕他們就不會守得如此容易了。
皇上他固然明白這個道理,他毫不理會黃亮所帶領的軍隊,立馬一個轉身踏步,指上內力凝聚,直衝段雙。

段雙雙拳難敵四手,剛擋下了悔兒的兩劍,皇上便到,他又向皇上發了兩劍,悔兒便到,只是數招之間的往來,他的腰間突然變多了幾道血口,衣衫染紅了一片,然後直接倒在了地上…

A1. 現身救走段雙
A2. 現身支援段雙
B. WFC 死就死啦
---
聽日繼續

休更通知 星期日休息一天
B
c
極速返去執行李潛逃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞