[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (45)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
B
跟。
以為你會話 極速衝去尾刀段雙
B
c
A1
依家搶頭除咗方便皇上將弒殺血親條罪推去路叔身上仲有乜用
副本打到最後先黎走佬到路叔有咩好處
C
都拎左秘笈了
除左一揚指有邊招打得
B
唔受c 截b
咩打到最後
都冇份打刑契弟
依家係打副本一開始幫手清咗幾隻卒就掛機
搞到人輕鬆通關變普通通關
死多咗勁多士兵冇追究返路叔辦事不力已經偷笑
再講你唔係覺得個依家嘅貢獻度夠換到六脈/凌波呀?
最大貢獻路叔單騎斬爆樊晞計文思成個幾萬人軍營KO哂
呀皇上果陣未收復到同性戀都已經純嘴遁完全冇諗過出真好處收買路叔
依家有咗同性戀加路叔長期掛機只會更加覺得你個外姓人冇需要存在
比幾蚊打發乞丐就算
仲唔走到時系統「獎」你一隻同性戀入隊就仆街
至於揀a1a2
都已經赢唔到先出嚟搏人地快d通緝你咩
咁不如上一輪一齊a3扶刑契弟上位順便記得提佢譯英文信
各位書友咁鍾意做戰場攝影機既🤣
睇得多路叔打法斬想睇下其他打法掛
想兩邊也討好做中立撚
都掛機到最後點解未走得
同性戀強制入隊
— B —

這段雙難道就要葬身於此?
此時我心中盤算著應否出手支援,而這片刻之間我得到的結論也極為簡單…「別出手」。
這場戰鬥之中我一直未有現身,既然躲了起來,就躲到最尾,免得捲入他們的皇室問題當中。

皇上看到倒地的段雙,隨即一躍上前,而倒在地上的段雙只是緩緩的在提起手,想要阻擋皇上,不過腰間中招的段雙動作遲鈍,顯然是受傷勢所影響了。
皇上自然不會理會段雙的情況,立馬運功出手,但他不是了結段雙,而是直接再運起一陽指,攻向段雙的雙手…

皇上兩發一陽指直接打在了段雙手腕,那強力的指勁打在段雙的腕骨之上,即使我身處的位置有段距離,我仍能清楚聽到「咔嚓」兩聲,接著便是段雙的一聲慘叫…
段雙臉容扭曲,一邊痛苦地叫喊著,一邊在地上抖動著,絲毫沒了本來的威風與神氣。而皇上則冷眼站在他的旁邊,用那看著失敗者的眼神在旁看著段雙。
而段雙後方的民兵不少都是露出一臉驚恐,畢竟自己的「大將」就在自己面前被廢,難免是打擊士氣…

與此同時,在後方進攻的黃亮與他的援軍也看到這一幕的發生,不過黃亮不慌不忙,連忙大喊道「全軍進擊!救援主帥!」
---
不設選項 聽日繼續
聽日休息定繼續呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞