伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
算係咁架啦,冇啖好食就睇你搵咩食啦,啲印度嘢其實好OK, 柒煮中餐就屌佢老母大陸餐唔食算尻數。其他住行其實都OK架。路爛就成個不列顛都差唔多。治安差就睇你去邊啦,周圍都有治安麻麻地方,你睇元朗國,屌你老母啲白衫佬咪繼續逍遙法外。
但中部地理位置幾好
遲d hs2開好方便
交咁多council tax都解決唔到根本問題,仲衰過香港
Scotland 幾個城市都屌打London
去king coss好似返左深圳咁
如果去Facebook 港人英國gp
應該俾人屌到hihi
果度有啲人仲好憎加拿大
Local都係咁講
戰後起得太多核突建築
覺得mk清幽過reading
講市中心
Liverpool 商場新得黎附近又乾淨過 Manchester
Manchester 市中心好污糟
二戰比德軍炸唔少
伯明翰周邊就係重災區
戰後重建啲樓好核突
準備去Small Heath應徵Peaky Blinder。
有錢bristol brighton
讀書啫又唔係過世
覺得reading市中心都多印巴,少少雜咁
mk感覺decent d

個人感覺嚟,唔肯定
點解media city嗰邊咁靜
未行哂成個man淨係行左centre media city同trafford
以為media city會旺但無乜人影
個商場起得ok但無人流
唔知咩事
極度懷疑樓主未去過喺度鳩吹
又或者停留咗喺幾十年前嘅stereotype
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞