伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
個個城市市中心治安都差㗎啦,鬼佬飲醉酒實多事幹。你係要去夜街就自己攞嚟。
我住過四個城市,覺得Newcastle 係最好
咩係pick野?
歐洲城市個個咁上下,如果只接受到香港嗰套就唔好諗移民歐洲
去過Byker未呢到治安差到飛起,香港人應該去曼城
上面有人話 Newscastle 好危險喎。
Liverpool好過Warrington好多,War真係比較荒蕪,好多時去玩都係去左右兩邊城市。
Newcastle真係幾好
好方便 啲人又nice
一定唔會 Bir係最撚垃圾,好似貧民窟咁。
個個城市都係咁?吹到咁大 歐洲成幾十個國家喎大佬
你地臭閪蚑那唐山人係乜野心
市中心ok的
係夜晚多啲醉酒佬
London Northwestern Railway / West Midlands Railway
少少姐,未至於好冇禮貌,我講得唔好應該話唔算係好熱情果種。
不過我覺得佢有啲商場幾靚嘅,上次我去嘅時候咁岩喺佢哋個City做緊一啲好似恐龍主題咁嘅嘢,成個City都係恐龍模型好搞笑。
淨係想講 唔好嚟Wales
香港人一定住唔慣
英格蘭求其執個3線城市都屌打呢度
咁又老實講全部英國城市夜晚都係咁㗎啦
想冇嘅話可能要去Highland。
piccadilly個邊OK啦
英國城市city center一向比較雜
peaky fucking blinders
warrington真係完全拎來住人
鳥語花香, 學校又好, 空氣都清新d
去man liv crewe 都近, 沙田出港島咁上下
我淨係知好多人話 Liverpool 治安好差。
我pick親都係就咁行落去 hey yo nigga got some? Shake下手就pick 咗
未係其他城市生活過 不過依邊洗費我覺得好平 工作好多
主要支出都係電 煤同租
食嘢就40磅可以食一個星期 唔出街食既話
講得出呢句證明你真係無出過去 同local吹水都話birming治安越搞越衰 關咩只接受香港個套事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞