伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
holloway都叫好區
你睇下倫敦d rugby club喺邊
twickenham ealing richmond mill hill
依d就真係好區喇
得一隊chelsea係附近有正常人
比條友講到big6一半都好區
睇開波都知唔可能揀大球場區住
未死過咩
羸輸都係麻煩
真,開波前後塞車塞到on99
以前韋斯咸同米禾爾顛到監生扔人出火車
lm
睇呢啲po真係得啖笑
永遠都有人踩到英美澳加全部地底泥咁
香港係12月中 - 1月中 先5點幾天黑姐
英國係11月中 - 3月中 都係3pm天黑了

好灰架
其實我踩馬路多,反而Newcastle 單車勁少過London, 但車都少D 以其實幾舒服
香港新移民要頂得順英國冬天先得
依家去英國天氣非常爽

英國都有好多印巴打劫非禮
上次個frd喺london d cheap店買喼比錢比印巴捉住手唔放
冇耐之前reading先有印定巴robbery

唔好去到英國就覺得人地痾督屎都香啲啦崇洋撚,最撚憎
去英國就去英國,趕住幫啲英國鬼含撚咁款,難怪啲鬼成日睇唔起亞洲人,真係自己攞嚟

住得耐等於唔會打劫

goodest logic...

你去咗英國幾耐?有冇半年?
完全同意! 太多黐線佬。
有機會返英國都唔會再去West Midlands

Ps Birming Master 2020 grad
有冇巴絲打住緊Sheffield?
如何?
你條On9仔 大隻就防刀防彈?
唔鍾意剛果咪吾巧去
崇咩洋咩民族都有人打劫強姦架啦見到印巴就話人雜人地英國人見到你班新移民都未歧視你啦,你呢d 人先最睇唔起亞洲人。根本香港都好多高質印巴係你呢d 見識少先會咁racist, 等如d 垃圾白鬼見華人樣就ching chong 以為自己高人一等
不了
路過行一博Longdan都見到隻退休狗同佢隻雞格豆沙喉水炮車 mk個格局不停回旋處一格格 以為入咗諸葛亮啲八奇迷陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞