伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
我係英國讀書,講出口犯法人哋梗係唔敢啦,但對你嘅態度同方法係同local嘅人唔同,係差好多,有啲嘢唔使講出口,做出嚟就得。歧視係對方主動做出嚟,唔好再講咩閃閃縮縮,怪罪落受害者度。
係你屋企double glazed 咋
香港10度我仲可以一件風褸出街
-4就唔得
可唔可以講下邊幾個區安全,邊幾個危險
伸利:想去newcaslte 住,但乜都唔識
你真係無感受過 大家討論唔到
條友擺明癲癲地咁唔理佢啦
一陣比人捅係咪你幫人醫
sunderland 笑而不語
唔係,市容係咁

不過有啲區治安差過深水埗 好多

https://crimerate.co.uk/
英國警察數據話bristol 治安no1 差wo
宗數係少
但比例高過倫敦
出社會做事時種族係護身符 (除非你好想昇職)

讀書就因為始終你唔響度大
口音同其他野都唔同,呢d都無辦法
咪撚理佢地就ok
太過份就直接屌

https://crimerate.co.uk/bristol

Bristol is the most dangerous major city in Bristol, and is the most dangerous overall out of Bristol's 1 towns, villages, and cities. The overall crime rate in Bristol in 2021 was 91 crimes per 1,000 people.
too middle class
第二個角度睇 有料怕閪你歧視
其實度度都咁差
只係香港已經見到去到就死階段
請撚夠人養馬仔啦
都係香港好
日光日白都危險?
英美好多城市downtown 都係最差嘅地方LA 個downtown GTA 咁連落車都唔想落
唔通好似香港咁咩
有冇愛爾蘭黑社會
兩個地方啲人都係會去Birmingham
你去到英國仲將香港d 深水埗印巴同英國印巴比有無搞錯
on9 banking d 印巴高層多到仆街你就歧視人覺得人地一定撈偏 成個廢老咁
呢d都叫城市 lol
英國印巴大把人上人

香港印巴都有人上人但係好少同本地人有交流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞