伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
鬧人5毛嘅都唔知有冇係英國住過,成日話去乞食,被人歧視,被人老笠都好過係香港。係香港我出夜街都覺得好安全,我係英國一條友日光日白坐係公園都被人逗。我兩個friend有BC都唔願返去。而家啲人走過去係想捱6年攞BC啫,又或為仔女教育。所以連登仔唔該現實啲,唔好俾假象啲人以為英國好好J。根本而家係燒你啲錢換BC。啲友攞咗BC咪又係返嚟香港,你放長雙眼6年後睇吓。
火車半個鐘唔使
大鬼
個town centre 二個鐘內行晒
係出London 方便
Surrey 區屬有錢中產區
當Guildford 係港島太古城就冇錯
當然果邊樓價係偏貴
Trafford 係council 名
歷史原因,其實住trafford 好多人都唔會用呢個名
地址都好少見人寫Trafford
係咪同深水埗差唔多?
你唔怕悶嘅話,好撚掂,但去旅行/探人/去London勁遠(總有啲野要喺London搞)
佢地眼中得Vancouver
同埋包容都要屌係咪傻咗 係咪jealous人地種族共融過自己去嗰度
連登仔啲logic世界級,唔自卑嘅人就唔會俾人歧視,歧視嘅發出者係對方呀大佬。
On9 West Midland 醒完又訓完又醒都未到,有時仲要落車轉車(同一條line),唔好彩撞正London有波睇,仲有成車痴線佬
嗰度-4舒服過香港10度
因為香港濕度高體感溫度好低
你真係去過?
深水埗你從來唔會怕六點後去囉
講事實唔啱聽就屈毛
你自己住過未
Eithad 都叫唔近市中心
你真係想個球場響 townhall 隔離?
C Ron 根本唔係住響Greater Manchester
先唔講Bir 有幾差
但呢兩年Manchester 咪一樣比班香港人攪到淪陷左
依樣好難講,要睇區

我響西方唔同國家住過都將近十年
講出聲嘅歧視真心未遇過
會唔會巴打新黎好遊客feel 或閃閃縮縮

心底嘅我相信有但我唔會知
屌你地都大把人心入面歧視印巴黑人啦
師兄,可唔可以講多啲newcastle
講真,Man真係好多

你好彩囉
有fd去交流團 無啦啦比人”fucking chinese!”
唔記得係澳洲定Europe
South shield 好定north 好?
佢凌晨去一轉深水埗嗰頭都好雜,香港都係一個好伏嘅大城市
Scotland都係,啲so-called仙境,佢哋去旅行住一兩日就梗係話靚啦
屌番轉頭嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞