伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
犯罪天堂
全英最劣地區
所以就係唔同玩法。
冇改錯名
Cardiff好似幾好住,除咗多支那人。
London 世一
之後就係Southern, East Anglia
坐個半鐘就到Liverpool Street station
多謝
peaky blinders
隔離就係liverpool leeds
郊區又有peak district lake district north wales

聽完成個north west man city centre呢句真係得啖笑
MK好似Minecraft 版死城咁,係先有建設,後想製造需要。

治安就聽聞過有賊日光日白,喺我朋友面前一爭打爆某部車嘅玻璃窗偷手袋
唔夠離London 4小時車程嘅Manchester 好
實有工開
所以Liverpool , Leeds 真係有得同London 比
唔好玩啦
爆玻璃係咪claim 保險免費換
工黨 lib dem陣地一律全部當係阿富汗尼日利亞
但加拿大唔好得幾多
啲人話而家周地乞衣
但至少唔會咁污糟
Oxford 無人提
我記得個時過英國話去birming 貪比較平 叫大城市
以前讀書啲鬼仔friend聽到已經句句shithole咁撻過黎
自己本身無去過birming 黎到發覺真係幾shithole 又關帶風向乜事
南亞印巴其實我無乜感覺 好多仲好nice 但城市配套 市容各方面真係差到離撚譜對比其他大城市
你窮啫
未見過south england中產區會話英國污糟
點睇南部 southampton portsmouth 呢d 地方
我幾時有同london比

你上面講緊Birmingham 突然又話我同london 比
好似好少香港人住
呢到啲人唔會認
之前我另一個post 都講過
根本係人窮嘅問題,唔係個地方問題
Dudley commuter town? Rush hour 塞到 on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞