伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
掂呀, 風景靚, 建築靚, 啲水好飲過南部多多聲, 水喉水又凍又甜, 農產品都靚啲, 係大風到仆街同遠離世界上所有野
倫敦已經好迫
我住過倫敦,但搬出去租平又更舒服
Trafford Road同Chester Road一散場就十分鐘車塞到變成粒鐘
咪玩啦 中華閣 食蛆蟲定老鼠?
開返未啊?
我幾中意食佢個個XO醬炒腸粉
不過真係幾重味精,佢隔離嗰間日本嘢都好好食㗎!
點睇Southampton 同 Gurensey Island
有冇ching 係英國比人偷野,或者比人打

Birmingham自己都咁講 自己領悟下
Birmingham真心雜到仆街, 我去過英國十幾個城市, 最伏真係Birmingham
綜合嚟講, 我覺得最易分一個英國地方好唔好, 最快就係行市中心一轉你會遇到幾多道友。點知佢係道友, 好撚易架咋, 你見到d仆街縮下縮下係咁捽個鼻腳步浮浮就係, 而我去Birmingham個次見到嘅道友數量, 係我去十幾個城市嘅總和呀dklm我個親戚住個d flat距離市中心行4個字路程, 佢屋企隔離個條街係成地笑氣樽
係多撚到由條馬路個路膊堆返上行人路
You what mate?
一落腳就Bristol
除咗貴無咩野好投訴
要寧靜有寧靜 要活力都有活力
Clifton個邊幾靚
c朗同哥狗要唔要自求多福
就算單講Manchester city council, Didsbury一樣係好地方
個公園大到癲
橋就不過不失
出咗名有錢人地區
識食一定食樂意 唔食桃苑
笑氣樽係用嚟做乜?

純粹係玩?
低級平價毒品嚟架
1)Manchester City好似唔係locate喺Manchester市中心

2)丙朗好快收皮 唔會留太耐
同意😂
抽笑氣會上癮?

喺英國做大麻、笑氣樽生意應該幾好搵

睇Guy Richite套The Gentlemen 係搵啲大莊園主 租塊地種大麻
警察因為要俾面啲莊園主 / 士紳 所以搞唔到佢哋
都係香港好,去英國正on9
佢地住到成個Greater Manchester (if not North West England) 最posh啲地方驚閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞