伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
我相信欠薪 真正riot嗰啲 英國嗰面一定會癲過香港
其實點解冇人討論London
我估有一半連英國都未去過
其實講到好誇張
所以建議睇港英班Youtuber有埋實片

呢到純文字
形容到邊一忽都係GTA咁
垃圾係有但唔會咁大影響吧
Bristol City Vs Bristol County
Prepare for sth that could happen 姐應該
因為個post一開波已經係講Birmingham
我四九零零零球迷,搬去曼市唔得?
成日講Warrington變左香港城
有冇住當地巴打share下實際情況
你夠Surrey 勁
靠石油搵食,油價低就收皮
同埋仲北過愛丁堡,即係凍到飛起
咁即係依家香港仔好撚旺
個名有個city 既U 都係poly轉大學,好似係
咪臭係 D白鬼見你係Asian 就叫你li hao chinese rice
南部3線鎮仔啲樓都唔平
out budget
Woking係咪正啲?
有啲幾貴租/樓價
想問下巴打點解唔考慮 Kent / Southeast England?
Coventry你望下 BBC個位後面成日都勁大陣大麻味
市中心下午三點見過有人俾人爆左樽等緊白車
真心不了

ps: 一直都話講住 Glasgow, Manchester and Birmingham 同北部傳統工業城市都係要避免
你見工黨管完倫敦之後罪案率升 200%
就知工黨搞城市完全唔掂啦
我都係住鄉下地方住村落...
治安鄰居生活質素一定高過住城市
但係首先要識得楂車

Kenilworth都叫有 high street
同深夜行返屋企都唔太驚
冇錯 1971年被認定為理工學院 後來1992年升格做到大學

點都好 垃圾大學一間 教學質素好差 排名ranking非常之低

淨係識搵支那學生錢 好多學生英文水平都好垃圾

你攪清楚你去嗰個係咪曼徹斯特先啦。
市中心同Salford quays 喺2002年嗰陣已經整得幾靚,明顯好過Birmingham

利申:中學喺Birmingham 讀,大學讀MU,夠資格講未🤡
深水埗通州街海壇街歡迎你,上次一個人黃昏6點半由大角咀行去深水埗都已經勁淆底
聽講嗰度有剃刀黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞