伯明翰算唔算英國最伏大城市?

1001 回覆
767 Like 72 Dislike
我細個都係咁 唔通上車講書咩
唔計治安一落樓成個旺角咁幾正
不過有細路想鬆d另計
Warwick , Leamington Spa呢啲靚區反而算少人去
愛丁堡掂唔掂,睇片好似幾靚
soho
頂佢d 所謂發展計劃,同港共果d 北部都會區,人共島一樣吹水就叻,實際上冇料到
我對上一次去都十年前 感覺幾peaceful 有啲文化氣息
真係睇你要乜 讀書真係最緊要心態
你想揾返香港啲娛樂就真係未必得
但同時你要去踢波 篤波 做唔同運動嘅 呢度真係好多資源
記住要搵一樣自己嘅興趣去做
千奇唔好浪費左呢啲擴闊眼光嘅機會同資源
Capital of gay
咪玩啦 west bromwich…
隔山買牛買中west bromwich真係恭喜晒
多謝師兄既解答。我去個面讀law吖 香港都冇法律可言咁梗係去英國讀啦。我會好好珍惜呢個機會,感謝你
識人住telford 岩退休生活
中華閣真係麻麻 KEN HO好食啲
嗰個係Brighton呀
當然掂
真,親身被打過
Ken ho係幾好食
不過好重味精 次次食完都好頸渴
去Birmingham坐佢抵屌過Avanti West Coast
ching 你住左係bristol 唔想咁多香港人去?
Avanti快好多 west midland站站停
中下, 不過不失, at least市中心感覺都算安全
https://www.jreast.co.jp/press/2019/20190706.pdf

■内容 ⾃動販売機を通じた飲料や菓⼦類の販売および鉄道と連携した情報提供
■実施期間 2019 年 7 ⽉ 4 ⽇〜2020 年 6 ⽉末(予定)
■設置場所 Birmingham Snow Hill 駅(2 台)、Northampton 駅(1 台)【別紙】
※販売動向に応じて設置台数を拡⼤予定
■販売商品 イギリス国内で流通する売れ筋飲料商品、菓⼦類および⽇本の飲料商品
■事業主体 JR 東⽇本ロンドン事務所
■パートナー JR 東⽇本ウォータービジネス株式会社(機体レンタル、サポート)
AEGUANA LTD(機体開発)
CONNECT VENDING LIMITED(仕⼊、商品補充、保守、コールセンター対応等)
咪係, 個日先遇到個閪到爆嘅amazon fresh driver係黑人
Warwick個頭真心靚呀
Leamington spa個High street先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞