(有圖)點解香港而家出唔返90年代嗰種有仙氣既靚仔靚女?

669 回覆
769 Like 98 Dislike
國民初夜
鬼妹性格屎眼都開發埋
如果姜濤係八十年代出道
肯定連登又會改晒口風
就算唔評靚唔靚仔, 姜濤五官都一定算輪廓分明
9估:
舊屎啲人靚好多都有自己特色、玉女風(依家冇嘅嘢)、化妝醫美技術冇咁勁

依家網絡發達 後生個代細細個就好易接觸成年人嘅審美觀 -> 易受影響好易冇咗自己特色
如果乜乜柒柒都得,咁condom都得啦
周慧敏後生靚到
https://youtu.be/CHjcePZdXx0
一嚟講緊星二代,唔係富二代
二嚟叫你統計, 你數一兩個出嚟都冇用
成隊Mirror collar 有幾多有父母幹呀, 又有幾多係星二代呀?
mandy tam 超模樣
覺得係媒體令大眾審美觀窄咗嘅同時
做「星」嘅門檻低咗
唔靚冇氣質嘅人比靚同有氣質嘅人多
以前仲要有啲距離 距離產生美
對明星嘅幻想多好多
依家全部都顯微鏡放大所有瑕疵之餘
又真係少咗又靚又有才華嘅人出嚟做明星
好多二打六發明星夢就真
Timothée Chalamet
笑死, 如果開個filter同你講係90年代啲影星, 你又實會話以前靚好多
碧咸出生於英格蘭倫敦雷頓斯通(Leytonstone)的威普十字大學醫院(英語:Whipps Cross University Hospital)(Whipps Cross University Hospital)[15],父親大衛·愛德華·阿倫·泰德·碧咸(David Edward Alan Ted Beckham)是一名廚房機工及曼聯支持者,而母親桑德拉·喬治娜·韋斯特·碧咸(Sandra Georgina West Beckham)[16]是一名髮型師
缺乏靈魂 人會冇咁靚
呢代嘅人 包括我 性格上 spiritual 上都比唔上上一代
00年開始真係集體食咗屎
粗白框眼鏡,水母頭,畸形眉,
仲有抄高個柒頭然後留蔭,到而家都有D過氣mk 剪咁嘅頭

mk 嘢都係留返俾鄭伊健同謝霆鋒
真 其實靚都可以冇靈魂冇氣質
氣質係扮唔到出嚟

陳百強呢啲當年係靚仔小生
今日睇好難話佢靚仔過姜濤
BLACKPINK四名成員超狂背景遭起底!私底下竟然都是豪門千金,還有人出身皇族?https://www.cosmopolitan.com/tw/entertainment/celebrity-gossip/g33006168/blackpink-money/
因為社交媒體普及拉近左普通人同明星嘅距離啫
晒氣啦
連登仔到時會話: 我唔理五官先啦, 起碼陳百強望落順眼
個姜濤望多眼都頂唔順
Timothée Hal Chalamet
日本 山下智久 我覺得日本 後生一代都好多靚仔靚女
蔡少芬嗰兩張相有啲富江味
同意
雙飛=支那
五湖四海=支那
咪就係得順眼囉
陳百強咁嘅樣,放喺今日咪話出道
行過啲港女連望都唔會望多眼
陳冠希
佢00年代
係咪Internet 同social media 改變左,以前啲仙氣都係靠星探同公司發掘出來,但而家上個網都大把靚仔靚女你睇,當啲人睇得多自然審美疲勞,個standard 自然高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞