(有圖)點解香港而家出唔返90年代嗰種有仙氣既靚仔靚女?

669 回覆
769 Like 98 Dislike
先唔講女仔…

香港地男仔
靚仔比率應該近乎0.03%,即係不足一千人
一個地方冇靚仔到接近絕種程度,再有氣質同仙氣一定少於0.001%
相由心生,根本腐敗到入骨

一個地區人樣越差,個地區越腐敗
一男一女如果相貌唔錯,下一代個樣好大機會都中上
即係反映呢幾十年好多女仔揀男仔唔太睇外表,好肯定揀麵包至上
北韓化某程度係大眾做成
因為以前多人參加,你無一定能力自然比市場西走
而家得小貓三幾隻,本身選擇唔多,可以入選會更小
仙氣馬蹄露
因為你揀嘅相再加埋以前嘅人都係多啲留黑色頭髮 而且嗰個年代就算濃妝但都唔會用七彩顏色嘅彩妝 特別係對眼 colour con真係氣質減一千 以前嘅人最多都係紅嘴唇 感覺會自然古典啲
除咗黑髮 以前嘅人睇重髮量多 覺得咁樣健康啲 唔會好似宜家咁整到薄一薄 就算舊時啲人空氣瀏海 頭頂側邊同髮色都會令人覺得好飽滿舒服
好似Ivy So張相 頭髮佔臉嘅比例係好細
所以都期待見到當下明星咁樣打扮會係咩感覺 就算超越唔到經典 應該都會好睇咗
男明星都化濃妝啦
小心人地老豆寄律師信俾you
依家唔興
呢啲只平日比人當靚女
出位唔到
你試吓幫anal加filter
睇吓係仙氣定妖氣
髮量嗰個其實係顱頂問題 google下會有好多資料
亞洲人普遍顱頂偏扁同低 所以唔適合整all back或者太貼頭嘅髮型
除咗頭型之外 要靚嘅話所有人五官同比例都要按需求度身訂造
所以我前面都有話其實背後嘅化妝造型團隊都好重要
一味跟所謂潮流唔跟翻自己特色去調整嘅話係唔會work
佢唔係sell靚仔㗎喎 係sell靚聲同形象斯文乖
以前呀
係呀 我係講緊以前
你唔係以為佢哋淡妝呀嘛?
【中餐廳】謝霆鋒素顏男神無誤 趙薇力證:他從來不化妝 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/114986
我老母果代話點解出唔番旺明泉
我阿婆果代話點解出唔番任白,鄧麗君
可唔可以講解下
謝霆鋒唔算係樓主貼嗰啲90年代典型美男子掛
lm
我都想有naughty girl送上門畀我食 可惜我唔係攣毛

輪廓分明
因為潮流會變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞