(有圖)點解香港而家出唔返90年代嗰種有仙氣既靚仔靚女?

669 回覆
769 Like 98 Dislike
Filter+妝容可以改變好多
如果將以前啲女化現代妝掉佢落中環可能都會變普通靚女路人
以前華人娛樂圈仲係睇香港頭 香港人個名響噹噹 追香港明星係潮野
一紅就全世界華人都識你 頂級靚仔靚女梗係衝晒入去
搏做個2-3線都大把機會
而家大家都明
唔係否認以前啲明星靚爆鏡
但嗰種仙氣係嗰種霧氣嘅畫面先錦上添花
Jeffery加嗰種Filter應該都有仙氣
講樣一定EDC全方位屌打
Jeffry成日chok住個樣 皺起眉頭
睇得多會厭 如果佢自然啲會好好多
其實以前咪主流都係迷Leon
地獄邊有仙女出?
中間有兩張垃垃圾。。。。
佢一笑 個嘴係裂開咁
爭個嘴
張張廣告相都係歪嘴笑
尾2果張國榮屈到
首先mirror同collar啲五官其實唔掂㗎
唔好吹到佢地五官掂但冇氣質啦
根本兩樣都冇

Mirror咪frankie五官ok
Ivy so個嘴咁樣 擺係90年代未必有人肯簽啦
拎你啲不嬲嚟睇吓
年代唔同
一來依家審美觀要小白臉、韓式美顏、Angelababy臉,市場要啲公司就比咩。
二來做明星藝人嘅入場門檻低咗好多好多,尤其香港90年代係神仙打交競爭極大,加上渠道少,捧得上位基本上都係萬中無一。依家求其ig幾萬follower嘅路人甲、或者是但開個channel已經有名氣可以入圈發展,較為氾濫。
真係鳩嗡當秘笈
又要隱若帶出果種自己失敗別人成功只係父幹分別呢啲思想
你去統計下而家藝人有幾多%係星二代? 我諗連5%都冇.
最紅果堆有邊個係星二代? 又有幾多個唔係?
巴打係咪冇乜點睇過90年代至千禧年代啲港產片
香港舊底都大把小白臉男明星
我敢講無論單拎邊一個時期 數量係依家香港娛樂圈嘅十倍左右

以前係乜春嘢類型都有 青靚白淨 黑黑實實 肌肉 麻甩 中年
又鳩嗡, 就算啲明星回流, 老豆老母咪又係華人
乜撚五湖四海
塊面肥同歪吖嘛
黑白片時代荷里活安德烈夏萍,英格烈褒曼
日本吉永小百合
氣質嘅嘢有就有冇就冇
全球化時代真係出唔到
因為以前相機無咁清
連登廢老係特別鍾意踩後生仔女
【全民造星3】冠軍Ben係有錢仔住獨立屋!Ansonbean住九肚山媽媽擁3間舞蹈學校 - GirlStyle 女生日常https://pretty.presslogic.com/article/472925/全民造星3-冠軍-ben-有錢-ansonbean-舞蹈學校
以前啲樣係歐化啲
靚仔靚女都係絕大多數都係靚女生
最TOP既靚女又俾有錢佬娶曬
如此循環
窮L想睇到訓身出黎做既靚女愈來愈難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞