(有圖)點解香港而家出唔返90年代嗰種有仙氣既靚仔靚女?

669 回覆
769 Like 98 Dislike
而家荷里活仲有新晉白人靚仔?
淨係諗到tom holland, tim cha
2022年仲講緊tom cruise brad pitt johnny depp
其餘成堆黑鬼
yimao
好小見人將金城武黃德斌放埋一齊講
碧咸老婆係史上最紅既女團成員
係以前market大勁多,電影市場蓬勃,成個華人市場都係香港再加台灣(互通),所有有quali嘅人都會去香港發展,另外最重要一點係tvb以前係造星工廠,以前有龐大巿場俾新人訓練或發圍,倉底貨就算無緣香港市場都有機會係海外發圍有noise再攻返香港,所以新人可發展空間大好多,而上咗位嘅亦多數唔會留系tvb,會攻電影市場,所以新人一浪接一浪,競爭勁大,質素自然較好
好多人扮文青
好多戲都有高清4K修復睇返 真係靚仔靚女既呃唔到人
其實我覺得佢好靚 但好多人話佢唔靚
倫敦奧運佢地一出場成場癲咗咁
樓主貼嗰堆老左都唔差 本身五官真係靚
佢冇團魂,上次spice girl開演唱會佢甩低
EDC真係好撚靚仔
第一張幾似soon仔
紅姑有兩個男人錫係咩戲黎?

咁似古天樂吳彥祖個齣
而家都唔興自然
全部人都係扮出嚟冇內涵
自自然然散發唔到氣質
淨係後生蔡少芬都屌打哂宜家成個影藝圈
呢件發水麵包過主
諗起隻字 Zeitgeist

Zeitgeist is a word that comes straight from German — zeit means "time" and geist means spirit, and the "spirit of the time" is what's going on culturally, religiously, or intellectually during a certain period.

精神面貌唔同左
其實佢相就好靚,不過劇(啱啱出道)入面就唔係咁靚,可能佢表情管理好差,有時表情太誇
戴大眼仔 大眼仔個種大真係永遠都冇得同天然大眼比,好假好目獨,一直好憎人戴大眼仔
有冇人有同感?

我舉多啲例子

姐係上世紀清朝啲人 啱啱有相機有影底 你會發覺啲窮人普遍個樣都好撚扁平 然後啲出名嘅人、知識份子好多靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞