買電視機 / 換電視機 集中討論區 (96)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔覺得Pan記會光過A90J
8千幾連埋成部tablet
你要預個系統冇更新,冇airplay,chromecast之類,要靠外加野補完,其餘表現其實都ok

聽講有部份2016-2017年Pan記舊款已經睇唔到Youtube
我見好似冇乜人買LG g2
呢部你有冇咩睇法
因為貴,同價位多數買Sony
巴打
你見Sony 同Panasonic 都去加heatsink去減少燒印。LG呢部個賣點係薄,你諗下會點
係呀覺得唔抵就唔好勉強買,佢係因為新款先咁貴姐,一年後就係A90J嘅水平甚至會更平
Sony 行貨點都係唔抵買
咁出去睇埋實物應該就買得了
多謝大家意見
Av life 落舖問個價應該仲平,祝好運
成日睇到啲人話伴侶唔畀買呢樣嗰樣都會覺得有啲欷歔,因為好多時我可能係買得最癲嗰個
迪路獸想被伴侶砍掉重練?
米王

《日本經濟新聞》委託專門業者拆解全新第五代 12.9 吋的 iPad Pro 後,推估零件成本大約 510 美元 (新台幣 14100 元)
南韓 LGD 的面板與 SK 海力士的 DRAM 及 NAND 快閃記憶體,就占了整體成本的 3 成左右。其中,面板成本約 100 多美元
唔係啦,我知道人人鍾意嘅嘢唔同,我唔鍾意手袋,鍾意其他嘢,不過我都會諗自己到時會唔會限制伴侶買啲咩(呢刻我都覺得唔會)

所以先會覺得欷歔,到底自己最後會唔會都係變成咁
其實我一路都痕想玩下高畫質同部 Xbox SX 全點燈,依家用緊部罪大 X9500G 都仲有半年保養其實都唔捨得換,早兩星期有個同事一向身體冇咩大問題冇啦啦過咗身,我就諗人其實真係好化學所以都係要吸時行樂,咁樣推一推我就決定換咗機享受咗先算,先扑槌買部 C2
師兄師兄。
有個少問題

我用Sony x80j 接 pc 用 hdmi
唔知點解 隻 無線 mouse 好 太delay
我轉用有線mouse 一樣delay
唔識得點搞
求幫忙
電視畫面模式用 GAME MODE
我諗呢個唔係隻mouse delay,而係平時啲mouse唔會喺4K mon度行,個pixel突然多咗咁多倍,自然要郁嘅時間會多咗,而電競嘅滑鼠就可以較

不過除咗換滑鼠外,你可以試下airplay同插落earc嗰度睇下有冇分別
THANKS 巴打
豐澤OFFER
UA55AU9000JXZK + SOUND BAR HW-T450zK
組合價74xx
好似制得過 ?
啱啱買咗SONY 50X80K

想問下如有我本身用緊43X8300C 個原裝掛牆架用唔用得返

求解答 謝謝
OK啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞