《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
依家最大問題係新手/唔算勁既玩家變曬做肥料,排位高入場費已經貴,上到白金排位冇前8,基本上都係扣大分幾場唔洗又繼續屠下面d人,以前唔掉牌唯一好處就係佢地冇分可以繼續喺嗰個牌位做肥料,唔會搞到下面d人,如果EA下季繼續咁玩,會死得好快
金同白金 仲會無啦啦俾人扯上去大師頂獵場 所以根本冇分季頭季尾 實捉到你
依架白金以上根本同一個lobby
移動靶
差唔多 加堆鑽大師人數少到開場都唔夠數
成日要拖埋啲金同白金入場費已經貴 又要三五七時比人屠
金銀銅仲要本身已經有啲高rank人升得慢卡係度
所以啲pro咪係咁讚ea改得好 反正點改對佢哋都冇影響 佢哋就不嬲三排 ea又唔敢唔俾魚佢哋炸
仲大把留喺金牌啊
宜家就好似同啲億萬富豪講話經濟唔好 通脹升得好快 人哋少咁幾個都不痛不癢 遲早賺得返

然後有班連燈仔死都要駁嘴 笑你死窮撚受唔起通脹就食返符合你身份嘅兩餸飯
季中姐
季尾上晒去咪又係得返金銀銅

好似係
支持改制叫人季頭唔好打果班撚樣上水未
轉日本Server 3分鐘有得入場
最後兩個圈11隊仲有⋯⋯ 都唔知打乜
個個等收圈衝入圈 跟住俾人射死
有無人爛過mouse腳貼會自己買新嘅嚟貼
玩aimlab極快磨爛隻腳貼
試下pulsar 個啲打機腳貼
thx
btw 200蚊都幾貴 隻滑鼠都係900
上返金牌 終於明幾無奈
跑左十幾分鐘最尾兩個圈十隊左右 最後因為收圈冇位喱埋格硬俾人當標把咁射死 好多場郁係咁
未試過玩apex玩到眼瞓 開頭執執執 之後收圈個位唔靚就死鳩咗
2000fun仲有隻BTL 40蚊
睇budget做人姐
最好黎緊幾季都係咁,等D玩家走撚晒
得班PRO自己同自己玩,場場都ALGS冇野好屌啦
普通打RK都練習賽咁,諗起都興奮
rank大半場執野搵位 尾兩圈10隊大亂鬥 又悶又攰 ng就個個troll 一死就走場想正常玩下都難 頂唔住棄驚
NG除左WE之外其實同以前RANK差唔多樣
以前RANK一樣熱門地方圈都未縮先死5-6隊人 NG可能死多啲死10隊咁
係WE有破碎係度可能一圈死剩5-6隊
扣ult就咪撚玩valk啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞