《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Rookie都冇 係咪撳錯上季
啲磚問題
上邊張圖假架
stream的確賺唔到幾多錢
只係收贊助 工商多錢姐
今季唔洗單排大師 單排鑽石都夠你吹
唔係為錢搞乜鬼野subathon多3萬幾sub收多幾皮usd
利申左先 玩左apex無耐 之前都係玩其他fps 今季金牌仔
我覺得今次既改係有意義既
呢啲遊戲入圈同拎靚位應該係其中重點特色黎
但我上季完全感覺唔到 總之有槍聲就去黃雀 收完死左都有分加
無人會care入圈
但今季明顯大家都會plan定點入同拎咩位
呢個觀念係我認為金牌係應該要有既

無頭十就無分咁滯係on9
起碼銅銀黎講我認為殺一隊個分應該要cover到個入場費
咁先唔會連銅牌都成班人死磨爛磨
同埋取消擊殺分上限但同時又推遞減機制又係on9
你前題係頭十先有分既情況下 有幾多人可以殺
取消擊殺分上限正正就係鼓勵人去take risk前期打架
但個遞減機制令到成件事無左意義
總結:Ea個Server已經好on9
點撚知隻Game仲on9
其實上季加會跌牌就夠
上季太易 再上一季就差唔多
笑話黎
其實上季kc
上到白金已經唔可以鳩開戰,好多隊都係搵位企因為好似比人黃
好掛住電能
係為錢
睇rp leaderboard去到11400或以上嘅人大概2100個
呢個表應該錯
取消遞減已經解決問題
等啲勁人車去
個個rank實力嘅繼續個個rank練勁
突發其想
其實apex 應該極大部份係單排既人
要諗計留佢地先係正路, apex應該整個分數補賞俾單排既人
留佢地係度玩, 不停趕走單排無意思, 3排既又少左人送分
同埋應該整個過往合作過既隊友一個板面, 鼓厲單排既人盡快組3排
其實應該3排多分d

講真以前上到鑽大師好多都係3排
快快手送晒佢地上高端場
比返中低端場一般玩家開開心心咪幾好
本身玩開單排嘅
其實唔需要單排同情分
俾返啲水平差唔多嘅隊友同敵人就OK
金牌=大師場
水大師唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞