《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
含條撚咩

你話好似某d game咁要打到指定成績先可以參賽就話姐

就算真係睇成績 鑽石大師算得d乜

銀牌場想升金牌要打鑽石大師

變左金銀銅牌場唔會撞到白金鑽石仔個意義已經冇左

今季點都係閪架啦 一路屌一路打
成日隊友都係新手雙位數單位數damage
連帶自己kda都拉低埋
都幾諷刺
in-game個匹配系統係廢到無倫
要大部份人自己組團先有遊戲體驗
比現實更現實

今日hal其中兩場 你話支唔支持啦

再比多場 都係hal既
其實同之前佢地成日屌嘅底分鑽有咩分別
不過變左白金,又咪一樣配返比佢地都肥料
到底要點改先滿足到pro同連登一般玩家
無嫁 而家係無左其他人同佢地grind 咪話best season 囉
佢地話尾圈意識重要左好多
但你老母你班pro打白金鑽石仔 人地d意識同你地點樣比呀
你唔係同我講白金鑽仔要有pro既觀念先配贏一場rank game呀嗎
起碼整返個solo分同三排分
點解solo要同三排同一個lobby打?
未尾圈都比人車死晒啦
拆到咁細,一場會唔會排好耐
班Pro點會唔支持 尤其3排嗰堆 下下match佢地同啲鑽/白金仔/金牌仔一齊
場場都炸魚場黎根本改唔改對佢地係0分別
真係Solo打有邊個上白金上鑽嗰陣唔係屌曬鬼
你試下強制一定要頂獵打頂獵 冇頭10%跌番落大師睇班撚樣支唔支持
季初都好多巴打講過
加大返kp同唔好咁多遞減

車隊快快手車晒上去
下面咪回復正當

就算有人開分身落黎車,都好快上返去

你而家頂獵可以食白金甚至有金
同ut你e會抽到d4-5嘅人黎屠有咩分別
原來係咁 終於明點解佢地咁支持新RANK
佢哋羞唔羞恥 收錢全職靠屈班業餘嚟彰顯價值
其實佢地同之前唔會有什別啦
車大師變左車白金 鑽姐

一係就淨係比佢頂獵排番頂獵啦
睇下佢地點
Hal 走先 我幫你頂住
聲音bug呢樣執咗幾季都仲係咁 完全唔知想點,錢就識搵唔係重大bug就唔理
應該咁講
夠勁上頂層嘅話無乜邊個會唔鐘意呢個setting
所以躺平就最好
去玩NG再唔係就好似topic咁講del game
拒絕做佢哋嘅養份
收錢打機同埋業餘比
d pro玩solo to pred都頂唔順玩返正身
taxi hard stuck D4仲要降階賽緊
pred限制打返pred/master睇佢地支唔支持場場都車白金同金, 連鑽都無幾多個都好意思講話有含金量
就算之前timmy solo to pred係鑽場都唔係單純咁車過去
佢地野野三排梗係升得簡單 而且佢地三排既隊友都係pro黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞