《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
個po 好似就沉咁 仲有冇人玩緊隻驚
個rg 咁punishing 又彈驚真係玩到燥
welcome to apex rg
等緊改版
係巴哈見到有個有趣嘅諗法
ranking可以set俾低牌位嘅玩家殺左會搶分
例如白金1殺鑽1就搶走20,金1殺鑽1就搶走40
包保場場都有癲狗追住班pro黎屌
只有真正嘅強者可以立足頂點
tsm班撚屌一定無聲出
想玩都無得玩
一入storm point就engine error彈game
半季都嚟仲未fix
都係個句
Pro league跟而家rank咁
睇下tsm會點
又唔知邊D係鑽,同埋基本金牌組一定會團滅
三排是好選擇 想瘋在打落地就去台服
想玩得正常小小但係慢好多就去日服

日服啲人打pubs 唔知點解都好慢
除非你全場非pro以外既人都追住班pro黎打 否則咁改黎意義都不大
而家個問題在於班pro只會搵同級既人三排黎打
你鑽/白金/金牌 就算唔係單排 3排撞落去班pro度都變到屠場咁
就算車輪戰咁車落去 要打到第幾隊先會打到班pro走唔到佬又冇補給俾你地殺到
其實想搞班pro 你set到pred唔俾3排入場 一定要單排 同場再抽牌位最低果幾個順住數落去做隊友
唔覺得會有能力執行到
笑4 ddu 再搵其他版本driver 試下
我呢季好似彈過兩三次game 其餘時間都順
我又冇咩所謂 食負皮又唔會銀行扣錢
++
至撚鍾意見到d傻鳩好嬲好嬲咁留負評但又唔敢出聲
留dc ID?
多謝巴打教路,我終於可以打機了
睇人升/降版本都係會彈 放棄了
下下都一定要3排

不如成隻GAME改到唔可以俾人單排啦
ON撚9
rpr都戴左塊皮黎開台
我3排個意思係pubs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞