《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
中距離打低一隻 推 換甲 搶位
不停loop唔爽咩
以前殺人多早死少排名分 遲死高排名分
而家就算殺人多 早死 係直頭無分 再大撚扣入場費
仲唔rat咩!
呢啲人根本唔會上到分 上到都係龜咁慢
一開始一個頭一分點唔rat
留住等收休啦梗係
以前打rk都未試過d人 一見你就即刻valk ult走
今季金場到白金都撞到唔少人同你對槍只要一爆甲對面就直接飛走
明明d人投訴上季高排名分所以rat到底,結果今季d人係歷季最rat,打到尾圈成隊藍甲都有既
一開始一個頭一分點唔rat
留住等收啦梗係
落地骷髏海早死都要扣分
Duo中期通常都仲有30個左右
臨尾嘅圈邊到推到一出去幾十條槍線
一推就係因為臨尾個圈
逼過香港啲樓
然後就玩portal,成地down晒嘅金盾玩人形蜈蚣,未down嘅人反而就第4-5都已經唔係槍game

利申:卡白金I
真 成地金盾煩到
我有場單排殺7個諗住係時侯龜下,隊友on99 衝入去混戰
唔知第8定第9隊死,都要扣我6分dklm
唔龜真係契弟,根本鼓勵人龜
尋日rank就係 入場得兩件
推人果陣人地三個即刻飛走
打字叫佢地咪撚再打
今季升到鑽已經唔想打
咪係當自己aceu 咩,見人就追。
不過咩住7個頭仲扣分果種壓力真係咁多季以來第一次。
真心問 PS5 可唔可以打字,有時都會見到隊友打字
極浪費時間但又覺得好有ranking feel
應該係你連左同電腦玩?

有分係手就唔理隊友架啦,有D收圈都唔走/單走去追人完全係意識好差,直接放棄

好似有場我玩valk,標埋有大技點埋地圖飛邊佢都唔黎,就同另一個飛走,飛慢一秒都比人打番落黎,佢自己幾秒係就比人射死
入場殺2隊都仲扣60幾,而家玩ng/ 細帳好過
如果我日日都唔洗做既我日日打都Ok
可惜唔係
根本焗你一開波跳imc然後valk飛 中間有水就抽直接龜到尾圈
除非你三排勁到可以車住人過
最悶係龜到咁上下
隊友忍唔住出手
然後極速收皮
局住2打3
通常都捱唔到最後
20分鐘唔知玩左啲乜
真 d人成日沉唔住氣 明明自己仲要企左靚位仲要跳落去打
魚場隔離個imc成日都無人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞