《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
skittle講事實
只可以講係人都係咁揀
s2 playoff個final lobby實力同championship都相差無幾
依家係睇evan毒撚適應成點 如無意外到時應該係hal valk evan毒跟住sp hal horizon evan valk
佢算好彩 一早開始睇都知portland其實jordan算係igl
佢地拎左世界冠軍之後 jordan係好似t1咁平時唔開stream rank都唔打
mac就衝動 退出轉去valorant唔成功再返黎
hal食哂世界冠軍帶黎嘅bonus
S2 playoff hal同evan都打得差
決策成日錯 evan打得又唔好
原來係咁
唔知點解有種小朋友齊打交feel
當時Evan有冇咩回應
jordan都成日比on9建議
其實係hal頂唔住唔同賽區嘅玩法
你睇佢打scrim 打rank就知
有d隊做左d佢認為唔係最理想嘅行動就屌人話人地grief自己
但事實上好多隊係會夾硬打都要開戰唔會下下都rotate到最靚點先
如果佢打group a應該嘔哂血 zeta同empire都係夾硬嚟打交嘅隊黎 aD有時都會主動開戰
因為hal真係溫室屁孩
到而家都覺得mac真係on9咗
hal閪極都仲有個split 1 playoff可以拎黎打飛機
佢就成日扭屎花 JOIN TL打完話唔再玩引退之後過C9
連自己個朵都做臭埋 最慘係到而家都仲未證明到自己

老實講我覺得hal mac jordan三個繼續一齊打落去既話本身可以羸到更加多
hal既終局觀 mac果種小聰明又做得到既打法 jordan係後面backup佢地兩個
所以我覺得OG整體好過TSM
tl時代佢返番黎到依家stream觀眾都上唔返去 真係陰公
一代tsm其實係最夾 但hal成日覺得mac snipe呢d有自己主見嘅人唔適合佢指揮
加上na崇尚一定要有一個controller fragger
係 hal諗條大路岀黎
中間 啲無得避嘅開戰
mac take risk沖散對面 jordan就執頭執尾
依家evan做唔到沖散對面 下下比人嗌去守屎忽
mac snipe都係果個問題
hal雖然覺得佢地有自己主見難指揮
分別在mac提出既 hal知佢做到 所以會放手俾佢去做
snipe提出既野hal好多時第一個反應就係彈
兩個係hal眼中既信任程度係差一截
更加唔好講而家evan 總之我講既你聽就得
s2 playoff入面tl og lg應該係表現得最好
不過og lan表現好似冇咁穩定 isolated 3v3輸左三次比gw 第一次有第3方槍線幫手但第2 3次真係完全輸哂
佢洗撚返工咩 你都on9 apex到時唔紅咪玩第二隻槍game 你諗下佢一日直播賺幾多錢先
佢係TSM咁耐同埋stream 左咁耐
應該都夠佢玩到退休
佢本身都係h1z1轉過嚟
所以啲人同佢嘈都晒氣
你都唔會同二世祖呻窮
mande訂閱了
改咗全隊down曬等待救援既時間全隊縮短一半
點睇占皮
白金四場撞到頂獵第500位
比人即刻炸返出嚟

返去應有嘅排位
直播好悶唔會睇,不過支持佢個廣東話youtube channel
睇reddit啲po佢好似成日捐錢比啲窮streamer
係呀 佢其實好重視gaming
但係個格搞到好多haters
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞