《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Gold knockdown姐係咩
金盾?
yes

完全唔介意

我想睇pro league用而家個rank嘅計分方式玩wo
單排白金4路過
雖則自己都係白4,但排到2個白金4隊友就知輸硬….
人地1個遠狙,2個衝上來。2個隊友上屋頂打,俾個狙打到hihi,怪我唔上屋頂真係大哥大,是旦死左去唔好煩。反正落返金都係車完又上返
有呀巴打PSN?
hal 大哥同緊d 白金仔玩遊戲
唔得閒理你
索性取消而家嘅分級
ranking全民大亂鬥
只有hal同you`re just bad at apex兩個級別
識玩梗係入rank解pass任
屌你老味今日斷線左四次臭閪
放心 之後佢就會屌if you quit apex
you’re just bad at apex
之後就叫啲業餘唔好quit比佢輾壓
其實twitter啲人咁比心機同hal嘈乜

hal條友無返過工點知出面社會點+本身佢係pro緊係想ea改到佢可以輾壓啲業餘
金盾係我見到都唔想拎
20 次都無1次真係揾得起自己
ps岩岩升白金
psn ? 我打得麻麻地 靠守點龜
其實呢個盾除咗比狙殺復活有乜撚嘢用
暗馬士個q仲好用過佢
好熱血喎
最後一round3隊會戰
隊友都訓低哂係前面開盾擋
搏佢地唔得閒鞭屍企返起身
9成都無得靠咁樣反cup架喇
但起到身嗰下好爽
有次mande打尾圈清曬全場 淨係佢一個未down
但因為個圈好細成堆盾迫埋一齊+其他兩隊都有金盾
mande完全鞭唔到屍仲要比圈燒死得第三
依啲位我就覺得金盾就要改 如果唔係尾圈就真係成堆盾鬥磨
我pc
玩左咁耐得一次係自己復活到再雞
仲要係因為對面有個邦加咁岩放左煙個個大混戰冇注意到我
係好有成就感嘅

連mande都串過佢你收錢㗎 好多人返工都做自己唔鐘意嘅嘢你get a real job 啦 on9
講真 hal apex係勁 不過其實佢只係一個環境好無見過世事嘅人 可能過幾年真係要返工佢先會改呢個格呢 啲人喺佢wall屌佢係無用

但最好笑都係有啲維穩supporter喺下面話咩你屌個ranksystem差 唔通踢波又要改規則呀
拎踢波同電競比 足球會唔會咁易比designer nerf 嘢阿
香港邊有人玩
呢到大家咪香港人

玩咗3日台服(有認知下)我硬係覺得隻game好lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞