《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
佢地返晒自己牌位
試下係金銀銅搵人
暴風點
佢再堅持呢個rank system應該好快步ow後塵
邊隻game嘅rank可以會鑽以上得0.064%
連1%都冇真係離哂譜
金就屠魚殺銅銀 pred/master就殺鑽同白金
仲話今季分區平均
連台SER都冇得打要打玻SER
白金三就來白金二依家 多謝你關心我
要講嘅嘢一早講曬
覆來覆去三幅屁唔覆啦
講真仲有咩好覆
一係就call name+無內容嘅留言
一係就屈我講啲我無講過嘅嘢
悶了
單位數都叫過幾場 我諗緊佢個9傷害點打出嚟
台ser 都執埋?
變左八十幾ping
應該係pk
是 你都有打apex
你係咪搞亂咗嗰個係銀2跌銀3
好似T字頭嗰位
真難受巴打新rank三大好處!

1. 令到銅銀金rank變得有意義,以往唔係新手都唔會卡銅銀金。
結果真難受巴打卡金牌上唔到,走去3排抱大腿上左白金沾沾自喜

2. 2.令到鑽石大師嘅含金量變高,唔會好似以前咁同樣係大師/鑽石實力可以差天共地
結果真難受巴打卡金牌抱大腿都上左白金,實力仍然差天共地

3. 3.無底分/增加入場分數令到玩家比較唔會troll game亂玩hot drop
單排既壞處黎, 真難受巴打果斷抱大腿上白金

所以新rank 係比有朋友實力同時間實力嘅人上,好似真難受巴打咁完美演繹精神分裂
原來又係抱團 同啲新手一齊玩上到白金先講嘢啦

同大劉話去少幾次旅行買到樓一樣
邊個係真難受巴打
但其實銅同銀係金場 實力唔夠我都有時覺得佢Troll 緊
不過其實都冇得怨 或者佢盡咗力
今晚白金仔重新出發
有人仲問我點解唔覆
睇下樓上嗰幾個留言咪明
問我上返金牌未,邊個打邊個都未搞清楚
跟住仲要幻想我卡金牌,再幻想埋搵隊友=搵大腿carry
同呢啲人解釋來有咩意思,純粹曬氣自己激氣
問完我咩rank,屈我銀牌,我答返你我白金三=我沾沾自喜
咁我哋理性討論囉 咁你覺得依家ranking含金量係咪好高 5%都冇 已經仲未計如果你想係白金場keep住升分要打得贏大師場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞