《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
單排試下搶 jump master先
再叫晒 call 睇佢地跟唔跟

如果係兩個傻閪咪做好準備放棄佢地
單排不嬲都係咁
你有料自然d人會跟你行
唔對路咪放生佢地
新手第一隻英雄買邊隻好,想買天際線/蘿芭。
想搶高點同練好高點對槍。
如果搶高點個人覺得Horizon同Valk都okay
不過機動性嚟講好似Loba好啲
新手黎講天際線應該好難用

招q盡量唔好一開戰就用 等隊友吸引左槍線先

如果人地本身係高位 q上去只會俾人集火
valk
大技打呢個垃圾圖好好用
去坡服玩好似少d大陸仔
咁人地本身問Horizon/Loba吖嘛
Loba唔好咩

利申少用
起碼唔會開mic嘈住哂
agger
謝謝巴打們解答。
我有睇人玩valk, 噴射包飛高空超方便。但隻英好似太強勢, 怕練一陣下一個版本又改弱, 所以先想買horizon/Loba黎練。
之後我有更多apex紅幣既話, 我會買齊哂Horizon+Loba+Valkyrie+Ash+Rampart
放心,重生鍾意nerf 弱勢英多過強勢英
Valk講咗要nerf好耐結果都keep住係meta
佢個passive有樣唔好就係你落地嗰陣好易俾人鎖爛
銀牌場-1
點解?
理得佢黎緊會唔會nerf
宜家都仲係top tier就玩得過
有冇外國巴打eu ser 想join
單排到想死
ash ult 入IMC 係BUG? 幾個星期都未修好,真係屌那媽
nerf得黎你都買齊英啦
班pro話要單排補償我覺得晒鳩氣
EA得鳩閒同你分到咁細
但我覺得如果入場隊友係隔兩級
個入場費可以有寬減囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞