《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
Dc仲多牛鬼蛇神啦
你真係想開mic溝通嘅dc點都好過路人
太費神啦 前期就算1打3都係扣3分
好多人話上季有手有腳有時間就大師
有時都唔知係我唔想overcommit 定真係隊友鳩推了
其實支那仔唔講政治野好多時都正常

係匪語本身難聽同係唔係都叫你「鬆d」
上季上分meta係落地殺到一隊之後rat全場
真難受巴同其他之前支持新制嘅巴打

雖然我上個po 都話新制幾好 但新分距+擊殺cap +混合lobby 係on9
鬆地
港台ser 肯開mic 9成係支那人
香港人同台灣人唔知點解好似有自閉症 點又唔ping
Mic 又唔開 完全唔知點交流

玩咁耐見過/聽得出係香港人開mic 10隻手指數得哂
今季可以屌水頂獵 打極都係白金金牌仔
無㗎 就算你有讚有彈都好
你有讚過ea就係幫ea含
廣告講未聽過
不過講真我開mic都講英/普
唔會講廣東話
好中意用廣東話屌人老母
啲人唔開mic自閉仔任屌唔嬲
聽得出口音
港台支 3個地方個口音都有分別
英文就剩係坡服聽過 不過應該唔係香港人
反而撞過兩個小學雞 講普通話
估就係台灣人 無咁重R音
但一聽就知未變聲 搞到唔知男定女
我吹屎眼式普通話 就聽佢地算
試過鳩玩死左之後狂ping自己個箱
之後條友開mic用英文講shut up但一聽就知係香港人
真係有他鄉遇故知既感覺
我都係吹屎式普通話同港式英文

又唔係考試,大家明咪得
原來你就係會不停ping 自己箱啲仆街
我見一個打一個 執你牌再綁架你
日日都彈engine error彈驚

google完 更新埋driver 修復埋隻驚都係咁

有冇得救
佢肯移除kp遞減同13名後多返少少kp分就好好
排到兩個大陸仔 其中一個亂衝 唔理陣形
2個大陸仔係到互屌 最後屌到食雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞