《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
你都幾好笑用pro呢個代名詞cover哂所有野
嗰陣話aim assist問題係引用緊最top嘅controller pro講嘅野eg snipe同genburten
佢地身為controller玩家自己都point out到controller係better
同今次hal對rank嘅睇法完全係兩回事 又想偷換概念
This is ea 真係驚
Pro屌rank
當初又屌ng sbmm
咪一撚樣
pro根本肯定係要維護ea
今季改難係跟pro意願 佢地唔撐就等於打自己嘴巴
銅開始已經打金lobby
白金開始就一車車水魚推入predmas lobby比pred殺
咁樣嘅rank叫唔叫做健康就各花入各眼啦
hal冇講錯嘅 唔鍾意個rank就=bad at apex
銅銀就進貢比金 白金鑽就進貢比predmas
金都打緊pred
班pro搞乜咁陰公要屈班業餘機自high
班pro其實一定覺得冇問題
因為對班pro黎講個rank點改都好
佢只要搵番班pro黎三排佢都會打到上去唔會上唔到分 差在個速度係快定慢
何況佢撈曬幾級lobby黎玩 送走堆外賣仔佢地個分已經未至於重傷
果日ras selly同好似mondo定mainy 朝早打左兩粒幾鐘 加得100分
ras pinky cheeky3個打5個幾鐘 ras由鑽4上到鑽2
we世一

Real on9 game
ranking呢d正常都係拉curve架啦
pro打得比賽靠隻game黎賺錢一定係拔尖架
點解個ranking要跟你呢d職業黎做標準
好似前排naughty先屌完直播得7個鐘打得幾場勁多時間都係度等
依家就變左唔夠人就塞d白金魚入去比pred劏
都唔知改得好嘅點係邊鳩度
班pro既諗法覺得s12個ranking有問題呢方面我係同意
隻game要有競爭力都冇問題
但EA一炮過成個ranking一刀切呢下就好撚有問題
都係果句 混合lobby呢d真係食左屎先會諗到出黎
混合lobby應該係班pro懶
打到上黃金就休息打NG
有冇ps4白金朋友一齊排?單排好撚辛苦
ZEDER同MONDO SELLY打緊RANK啦
今季有冇PRO來個單排 rookie打到大師啊
特別想睇下HAL哥有幾勁先咁串嘴
有睇佢精華但係冇追LIVE
頭幾次上去, 包你極速車返落去金
又壞ser
一飛成個畫面都係大帥/pre 飛行軌跡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞