《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
難得加大分又死
好似fixed
麥佳亞都唔會串球迷唔係pro啦
卡緊白金
mande勁到 用兩把狙已經升到鑽4
終極傻閪 成日開細ac打傻仔

又係以為自己好撚勁跟住季季大師底分

toxic都算 鐘意玩Bug仲大大聲開台用
我真心唔明aa個風向點解轉得咁快 之前都講過但冇人答到我

明明嗰陣改完 呢度係屌controller pc分流 controller排唔到人 要格硬去pc度玩 個個喺度講controller係越級挑戰緊pc

之後Sweet無啦啦有排屌aa就全世界轉撚哂風向 日日喺度屌話好勁
Hal之前攞自己除左打機之外冇反過其他工黎打飛機,連sweet都笑鳩佢依d都好攞黎打飛機
PVP遊戲嘅核心就係彼此對勝利嘅執著
如果你贏輸都無感覺 建議你玩翻Cooking Mama
啱啱玩打bot?
好多人當初要求取消保底
到有掉牌又頂唔順
希望下季白金以下唔會掉牌,同入場費減返d
白金以上不變,不過咁就會好多鑽石係白金炸魚

apex tracker 數據咁嘅?
原來咁多鑽同白金 難為金仲要俾人Master場捉壯丁
如果係咁
頂獵場捉d白金去比班pro做肥料
真心重癲過低分仔
好似唔準
同佢下面d數據唔夾
pred都未齊750個 邊度黎master
屌人底分仔自己做埋一份
啱啱睇咗pred 得471個
未齊人suppose 大師會係0
單排真係好撚辛苦呀 apex係咪想逼害毒撚呀
明顯
之前金銀銅一齊都唔會咁極端
係碼 銀埸 排返銀嘅機會大好多
依家調轉 排銅排rookie仲大過排返銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞